Смяната на председателя на Народното събрание е абсолютен успех за

...
Смяната на председателя на Народното събрание е абсолютен успех за
Коментари Харесай

Стефан Данаилов: Смяната на председателя на Народното събрание е успех за БСП


Смяната на ръководителя на Народното събрание е безспорен триумф за Българска социалистическа партия, установи заместник-председателят на социалистите и народен представител от левицата Стефан Данаилов преди съвещанието на Националния съвет на партията.

"ГЕРБ сами си го направиха, за какво трябваше да го прави това Димитър Главчев ", разяснява той и означи, че решението на Българска социалистическа партия е било твърдо - никакво влизане в залата, до момента в който той е там.

Попитан дали Цвета Караянчева ще бъде по-диалогичен ръководител, Стефан Данаилов разяснява: "Тя е много остра младоженка, но не знам до каква степен ще успее да въздържа себе си ". Моята визия за ръководителя на Народното събрание е напълно друга, спомнете си акад. Сендов “, означи той.

По думите на Данаилов ръководителят на Народното събрание би трябвало да е персона, която е по-обаятелна, "това е представителна служба с изключение на всичко друго ". Стефан Данаилов обаче уточни, че не вижда подобен човек в ГЕРБ. "Аз бях "за " Менда Стоянова, доста я одобрявам тази жена, тя е благородна, интелигентна, разбрах, че й е предлагано, само че тя се е отказала и може би е права ", добави Данаилов.

Легендата на театъра уточни още, че водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова би трябвало да поддържа наложително измененията в Конституцията, тъй като акцията е против нея.

Социалистите разискват през днешния ден на свое съвещание организационни въпроси. В дневния ред на пленума е и предлагането за промени в Конституцията, с които от ГЕРБ желаят да отпадне отминалостта за закононарушения при приватизацията.

"Аз съм "за " и съм уверен в едно нещо, въпреки че ми е забавна полемиката в този момент по какъв начин ще продължи, какви са плюсовете и минусите, само че съм сигурен в едно - Корнелия Нинова би трябвало да поддържа наложително, тъй като акцията е против нея ", сподели Стефан Данаилов.

"И аз ще защищавам в този момент Корнелия Нинова да има право да гласоподава "за ", в случай че Националният съвет на Българска социалистическа партия реши, че не би трябвало да го подкрепим. Но аз съм също "за " и нищо чудно да си туря пръстчето и аз ", добави той, представен от Българска телеграфна агенция.

Според Данаилов след толкоз години би трябвало да се разбере истината за приватизацията. "При това може да има някаква измама. Онзи ден слушах премиера, той твърди, че това ще се отнася повече за админите, които са подписвали покупко-продажбите, а не толкоз за тези, които са към този момент притежатели ", разяснява той.

Данаилов коментара и абсурда с депутата от левицата Иво Христов, като уточни, че съгласно него той не би трябвало да подава оставка. „ Той не е член на Българска социалистическа партия, с цел да се занимава партията с него. Христов е задоволително ерудиран и сериозен човек, извини се, колкото са го възприели, само че стана като нарицателно “, сподели Данаилов.

Относно вота на съмнение за корупция, заместник-председателят на Българска социалистическа партия разяснява, че е имало и доста по-конкретни тематики, само че във всички сфери може да се търси корупция и да се отвори по-голямо пространство за говорене. Според Стефан Данаилов обществото не е узряло още за избори, въпросът е да стигнат сигнали до народа, че не вървят добре нещата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР