Смяна в последния момент. Дебютът на ММА ринга на бившият

...
Смяна в последния момент. Дебютът на ММА ринга на бившият
Коментари Харесай

Изненадващо! Даниел Златков ще се бие с Ивайло Захариев

Смяна в последния миг. Дебютът на ММА кръга на някогашният футболист на " Ботев " Пловдив Даниел Златков няма да бъде против телевизионния водещ Атанас Михайлов, а против известния артист Ивайло Захариев. 

Михайлов е болен и това постанова смяната за утрешния дуел в столичната зала " Арена Армеец ", предава Бтв.

" Много скърбя, че се случи това в последния миг, тъй като се подготвях за Наско. Изненада е за мен, само че не ме тормози въобще ", разяснява някогашният бранител. 

" Днес имам рожден ден и се веселя, че го посрещам по този начин. ММА е страховит и сложен спорт, в който вземат участие страхотни мъже. За страдание обаче аз няма да съм противникът на Златков, тъй като съм болен и докторите ми предложиха да почивам, тъй че няма да се изправя против този прелестен футболист. Каня моя заслужен заместител на сцената - Ивайло Захариев. Той тренира четири месеца бокс, с цел да ме поддържа. Той е същият като мен по растеж и тегло, с цел да не каже никой нищо. Пожелавам триумф на всички момчета ", сподели Атанас Михайлов.

" Благодаря на Наско за щафетата, разчувствуван съм. Не мога още да осъзная какво става, кефя се на бойните спортове и помислих съществено, тъй като имам подготовки... Жена ми няма нищо срещу, само че ще е проблем, в случай че си прецекам подготовките. Мисля, че ще се оправим ", показа от своята страна новият противник на Златков.

" Доволен съм, че ще покажем, че спортът не е единствено резултати, само че и стартира с голямо предпочитание. Говорих с доктора на Наско, който беше уверен, че ще излезе на следващия ден и нямаше да се откаже. Беше мъчно да реагираме в последния миг и благодаря, че свършихме всичко в последния половин час. Но най-важното е да сме хора и да сме здрави, по тази причина взех решение Наско да не взе участие, макар огромното му предпочитание и отчаяние, само че здравето е по-важно. С тази среща желаеме да покажем, че спортът е огромна обич ", съобщи уредникът Георги Анадолов. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР