Смущаващи кадри за издирвания с европейска заповед брутален сводник, изнасилвач

...
Смущаващи кадри за издирвания с европейска заповед брутален сводник, изнасилвач
Коментари Харесай

Сводникът Гаргамела, разтърсил България със зверствата си, лъсна в скандално ВИДЕО

Смущаващи фрагменти за търсения с европейска заповед жесток сводник, изнасилвач и принудител Илко Тонев – Гаргамела популяризира Флагман.бг. Видеоклипът, който е сниман през 2019 година, е възложен от източник, поискал анонимност.

Той е сниман персонално от Илко Тонев, който показва много жизнеспособен и нехаен живот, поради действията, в които в упрекнат. Във видеото Гаргамела разлива уиски, около него кънти мазна чалга от предишния век, а той се кефи, избухва мощно. Още малко ще почерпи издирващите го къде ли не с уиски и шоколад.

В клипа Илко Тонев беседва със собствен другар и му споделя, че е в Холандия, работи по-малко, че да не се умори, двамата се хилят и надигат чашите. На въпрос от авера си – ще си идва ли в България, Гаргамела се смее присмехулно.

„ Как ще си пристигам в България, там ме търсят, изкараха ме урод “, ожали се бруталният изрод, само че и се хилеше несъответстващо.

Днес стана ясно, че от няколко месеца няма и диря от Илко Тонев, не поддържал връзка даже с юриста си в България. Допреди това се обаждал на служебния си бранител по вайбър.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР