Смразяващият документален филм за истински престъпления на Netflix, Любовник, Сталкер,

...
Смразяващият документален филм за истински престъпления на Netflix, Любовник, Сталкер,
Коментари Харесай

Умопомрачителният документален филм за истински престъпления на Netflix отбеляза редки 100% на Rotten Tomatoes

Смразяващият документален филм за същински закононарушения на Netflix, Любовник, Сталкер, Убиец, остави феновете шокирани и даже означи редките 100% на уеб страницата за рецензии Развалени домати. И с над 10 милиона гледания, това е най-гледаното шоу в Netflix от две седмици.

Документалният филм, който беше пуснат на 9 февруари, споделя историята на ревностна някогашна другарка, която преследва и изтезава някогашния си другар. Включва изявленията с Дейв Крупа, мъжът, който е бил преследван, и следователите, работили по случая.

Въпреки че документалният филм е дълъг единствено 90 минути, той е цялостен с изненади. Разказва историята на Дейв, който след края на дългогодишна връзка се озовава в рискова обстановка. Той стартира да се среща с Лиз Голяр, самотна майка, само че приключва нещата, тъй като желае да поддържа нещата непринудени.

След това Дейв се среща с друга самотна майка, Кари Фарвър, не посредством приложение за запознанства, и двамата в действителност се схващат. Започват да се срещат и Кари прекарва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР