Смрадлива циганка, Изобщо не искам да обсъждам най-грозната и най-смрадливата

...
Смрадлива циганка, Изобщо не искам да обсъждам най-грозната и най-смрадливата
Коментари Харесай

Ще умреш, селянко!: Най-бруталният скандал в Ергенът!

" Смрадлива циганка ", " Изобщо не желая да разисквам най-грозната и най-смрадливата от тука! ". Това са единствено част от най-бруталните изявления на ергенката Теа в епизода в сряда, отправени против Виктория, добила известност в риалити формата с прозвището си " Цър-пър ".

Расисткият скандал се отрази неподходящо на русокосата хала и тя остана без роза от ергена Алек. Така присъединяване на танцьорката завърши.

Търпението Виктория се изчерпа и тя не съумя да остави без реакция следващия път, когато беше наречена " цър-пър ". Няколко провокативни реплики изостриха отношението сред двете и абсурдът посред им ескалира. Киара откардна Алек пред очите на всички. Това беше мотивът Теа да се включи интензивно в диалога, без да изслушва и изчаква останалите. И кутията на Пандора се отвори, написа " България през днешния ден ".

" Не може да си центъра! Цял ден тебе те слушаме! " (Виктория). " Цър- пър, въобще не желая да те чувам! " (Теа). " Ако още веднъж те чуя да ми викаш цър- пър, няма да е добре за тебе! Защото си имам име. И тъй като това са обиди! И другото, което е, ме гледай в очите. " (Виктория)

" Аз не съм мишка, разбра ли? Ти си мишката тука! " (Виктория) " (Теа). " Най-грозната? Ти ли, бе… парцал! " (Виктория). " Кажи бе, цър- пър! Разкажи защо ново разказваш. Да чуя малко вести по мой адрес. Че единствено гадния ти глас го слушам на всички места. Нали знаеш, че Алек те държи, щото му е жалост за тебе, първо поради визията ти, втори поради гадния ти, противен глас… " (Теа). " Кат’ станеш к’во? Ще ти вкарам едно токче и ще умреш, бе, селянко! Циганко! Ти в действителност си циганка явно и си проличава от 100 километра. С лилави венци и с пъпки по лицето. " (Теа)Острите реплики не стопираха до тук, а кулминационната точка занапред предстоеше, написа.

" Не ми се приказва с подбудител, който разчита единствено на провокации, щото е грозна, щото е тъпа, щото е черна, щото е мръсна. И се чуди какво да измисли за мен, тъй като не знае по какъв начин да изпъкне пред моята хубост, пред моя разум, пред моя разсъдък. Кльощава, мръсна, черна, гадна… какво да приказвам с този човек? " (Теа). " Не желая да влизам в диалог с това цигане. Казах какво ми е мнението за нея. Нека си вика там, дано си крещи… " (Теа)
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР