Смощност от 843 конски сили и максимален въртящ момент над

...
Смощност от 843 конски сили и максимален въртящ момент над
Коментари Харесай

Най-мощният Mercedes-AMG струва 400 бона в България

Смощност от 843 конски сили и оптимален въртящ миг над 1400 Нм Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE е нов връх в историята на компанията. Купето с 4 порти е първият пърформанс хибрид и в това време най-мощният сериен модел на марката от Афалтербах до в този момент. Комбинацията от V8 битурбо мотор и електрически мотор обезпечават превъзходни характерности, забележителна динамичност на шофирането и впечатляваща успеваемост. А новата Edition версия на модела в емблематичния за AMG green hell magno цвят, с многочислени акценти в интериора и екстериора, подсигурява безусловно самостоятелно наличие на пътя.

E PERFORMANCE може да бъде поръчан във всички дилърства на генералния дистрибутор на Mercedes-Benz за България. Цената на Хълк е 399 000 лева с Данък добавена стойност. За хората, които желаят още повече характерност, е измислена версията Edition, която се предлага на цена от 443 000 лева Данък добавена стойност.

AMG GT 63 S E PERFORMANCE разполага с 4,0-литров V8 битурбо мотор, непрекъснато възбуден синхронен електродвигател, високоефективна батерия, създадена от AMG и изцяло променлива AMG Performance 4MATIC+ система за задвижване на всички колела. Мощността от 843 конски сили и оптималният въртящ миг от над 1400 Нм разрешават ускоряване от 0 до 100 км/ч за единствено 2,9 секунди. След по-малко от 10 секунди се доближават 200 км/ч. Максималната скорост е 316 км/ч. Гледайки тези форми и тези параметри, човек в никакъв случай не би предположил, само че тежестта на Хълк е 2380 кг.

За контрола на пътя и обезвреждане на тези колела се грижи окачването AMG RIDE CONTROL+, регулиращо демпферните сили на всяко колело за милисекунди, тъй че да дават отговор на моментната обстановка. Интегрираната система за надзор на динамичността на шофиране AMG DYNAMICS приспособява електронната стабилизираща стратегия ESP, задвижването на всички колела и електронно следения заден диференциал с лимитирано превъртане. Укротяването на автомобила е поверено на високоефективна керамична спирачна система.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от и.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР