Смолян. Светлините на коледната елха ще грейнат на 5 декември,

...
Смолян. Светлините на коледната елха ще грейнат на 5 декември,
Коментари Харесай

Смолян: Светлините на коледната елха ще грейнат в града на 5 декември

Смолян. Светлините на коледната елха ще грейнат на 5 декември, сряда, на амфитеатъра на Новия център в Смолян. Това оповестиха от пресцентъра на Община Смолян. Тържеството ще стартира в 17.00 часа. Кметът Николай Мелемов ще възпламени светлините на 6 метровото изкуствено коледно дърво дружно с гениите от ЦПЛР-ОДК и с малчугани от детските градини „ Зорница ”, „ Буратино ”, „ Синчец ”, „ Слънце ” и „ Родопчанче ”. Ще има и изненада за тях - ще дойде и Дядо Коледа.
За поредна година, Мелемов реши средствата от приветствените картички, които изпраща администрацията за Коледните и Новогодишните празници да се употребяват за дарове на децата. Най-малките поданици на града ще получат лакомства на 5 декември, когато се палят светлините на елхата. Новогодишните поздравления до съответните институции ще бъдат изпратени в електронен вид.
След като грейнат светлините на елхата от 17:30 часа в Родопски трагичен спектакъл „ Николай Хайтов “ – Зала 1 ще стартира формалната гала по връчване на премиите на спечелилите в Третото издание на фотоконкурса „ Аз раста родолюбец “, който се организира под егидата на регионалният шеф Недялко Славов.
От 18.00 часа още веднъж в Зала 1 на Родопски трагичен спектакъл „ Николай Хайтов “, всички дребни и огромни фенове на кукленото изкуство ще имат опция да му се насладят посредством спектакъла „ Тумба-лумба “ на Куклен спектакъл Бургас. Входът е свободен.
Кметът Мелемов кани смолянчани и гостите на града на паленето на светлините на градската елха. Събитието ще се трансформира в празник смолянските деца, тъй като Коледа и Нова година са едни от светлите празници.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР