Смолян. Родителите на танцова формация Радост към детска градина Радост

...
Смолян. Родителите на танцова формация Радост към детска градина Радост
Коментари Харесай

Община Смолян: Талантите от детска градина „Радост” спечелиха първа награда на национален конкурс, родителите благодарят на кмета Николай Мелемов за подкрепата

Смолян. Родителите на танцова групировка „ Радост ” към детска градина „ Радост ” в смолянския кв. „ Устово ” благодарят на кмета Николай Мелемов за поддръжката, която е оказал на малчуганите, с цел да се явят на Националния детски фолклорен конкурс „ Орфеево изворче ” и да завоюват първа премия. Това оповестиха от пресцентъра на Община Смолян . В писмото се споделя: „ Благодарение на Вашата помощ за пътуването и настаняването в Стара Загора ние бяхме спокойни. Благодарение на ръководителят на танцовата групировка, хореографката Олга Келевска и управлението на ДГ „ Радост ” ние бяхме сигурни, че децата ще съумеят. За първи път нашите шестгодишни танцьори се явиха на сцена и пред многолюдна аудитория и завоюваха първа премия.
Подкрепата към децата е и грижа за Смолян. Спокойствието на родителите е триумф за бъдещето. Подкрепата има знак за развиване на гениите.
Бъдете здрав и сполучлив началник на града, господин Мелемов! Бъдете все по този начин радушен към потребностите на хората. Доброто се връща! Ние Ви го пожелаваме от все сърце! ”, се споделя още в писмото на родителите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР