Смолян. Регионалната инспекция по околната среда и водите – Смолян

...
Смолян. Регионалната инспекция по околната среда и водите – Смолян
Коментари Харесай

Смолян: РИОСВ обявява благотворителна кампания за събиране на пластмасови капачки по повод Световния ден на Земята – 22 април

Смолян. Регионалната ревизия по околната среда и водите – Смолян в партньорство с клуб „ Милосърдие “ при Професионална гимназия по техника и технологии – Смолян и РЦПППО – Смолян афишира поредна акция за събиране на пластмасови капачки във връзка Световния ден на Земята – 22 април. Това оповестиха от Регионална инспекция за опазване на околната среда – Смолян . От 20 март до 22 април всички жители имат опцията да дадат своя принос за понижаване на замърсяването от пластмасови боклуци, като по този метод оказват помощ за обезпечаването на средства за инсталация, нужна за оцеляването на новородени недоносени бебета. Капачките могат да бъдат предадени в Регионалната ревизия по околната среда и водите, Професионална гимназия по техника и технологии и Регионален център за поддръжка на процеса на приобщаващото обучение – Смолян.
През 2018 година Регионална инспекция за опазване на околната среда – Смолян провежда две акции, в границите на които 14 учебни заведения от общините Смолян, Мадан и Девин и стотици жители събраха над 1200 кг капачки.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР