Смолян. Повече от десет човека се срещнаха с депутата от

...
Смолян. Повече от десет човека се срещнаха с депутата от
Коментари Харесай

Смолян: Жители на Мадан разговаряха за актуални проблеми с депутата от ГЕРБ д-р Красимир Събев на приемна в града

Смолян. Повече от 10 индивида се срещнаха с депутата от ГЕРБ доктор Красимир Събев на оповестената от него приемна в Мадан, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ – Смолян . В приемната с него присъединяване взе общинският консултант от ГЕРБ в Мадан Севдалин Керменов. Една от дамите заяви на доктор Събев кои са най-наболелите и най-често обсъжданите от хората въпроси – актуализацията на пенсиите, нарастването на тока и водата. Хората били обезпокоени, че електричеството нараства с 60%, а водата – с 48%, което не дава отговор на истината. Д-р Събев съобщи, че това са следващите подправени вести, които всяват неуравновесеност измежду популацията.
Мъж изиска съдействието на доктор Събев да се асфалтира и пътят от Галище до прилежащото село от Кърджалийска област – Жълтуша. Майка на болен юноша се оплака от решение на ТЕЛК в Смолян, с което понижили % на нетрудоспособност на сина ѝ, поради което му се намалява помощта, която получава от страната, а в това време не може да работи по стратегия за инвалиди. Група пенсионирани миньори желаеха подпомагане от депутата за категорията труд в минната индустрия, защото те са подземни служащи, само че не ги водят с така наречен първа екстра категория, а с трета категория. Работещ пенсионер в частна компания се оплака, че към момента не си е получил заплати на стойност над 2700 лв., заработени през 2011 година
Д-р Събев се ангажира с помощ при решаването на поставените въпроси, а след приемната организира среща с членовете на партията в Мадан.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР