Смолян. Поредната вандалска проява е извършена в Смолян. Този път

...
Смолян. Поредната вандалска проява е извършена в Смолян. Този път
Коментари Харесай

Смолян: Поредна вандалска проява е извършена в детска площадка в Кетевска махала, само преди две седмици съоръжението е било боядисано и ремонтирано от Общината

Смолян. Поредната вандалска демонстрация е осъществена в Смолян. Този път обект на разрушителната мощ е била детска площадка в Кетевска махала в квартал " Райково ". Това оповестиха от пресцентъра на Община Смолян . Изкъртен е баскетболният панер, развалени са уреди по площадката, отстранена е и част от оградата, а кошчето за отпадък е изкъртено и откраднато. Само преди две седмици община Смолян боядиса, освежи и ремонтира детската площадката, а в този момент няма и диря от това, което се вижда ясно на едно от фотосите.
Зам.-кметът инж. Мариана Цекова на място се срещна с следващата вандалска демонстрация и алармира полицията. Хора, които живеят наоколо до оборудването дадоха спорни отзиви по отношение на причинителите. Събирали се доста деца и до късно през нощта играели баскетбол и били доста шумни. Полицейските чиновници също дойдоха на мястото на случая и разпитаха очевидци. Надяваме се причинителите на тази хулиганска демонстрация върху общинската благосъстоятелност да бъдат хванати, уточни инж. Цекова.
Възмутително е по какъв начин не се пази това, което е направено в интерес на хората. Унищожавайки общинската благосъстоятелност, вандалите унищожават средствата на смолянските данъкоплатци. Община Смолян приканва жителите да бъдат по-бдителни и да алармират за сходни нарушавания, тъй като грижата Смолян да бъде хубав и привлекателен не е единствено на общинската администрация, а и на всички жители.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР