Смолян. Областният съвет на БСП - Смолян даде старт на

...
Смолян. Областният съвет на БСП - Смолян даде старт на
Коментари Харесай

Смолян: Областният съвет на БСП започна събирането на подписи против скандалната сделка на ЧЕЗ

Смолян. Областният съвет на Българска социалистическа партия - Смолян даде старт на събирането на подписи срещу скандалната договорка на ЧЕЗ на територията на десетте си общини. Това оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия . Социалистите акцентират, че подписката се събира като израз на публичните настройки против корупцията на високите етажи в държавната власт, против реализирането на договорката на мрачно, без българските жителите да са осведомени при какви условия се прави и кои са същинските притежатели на фирмата-купувач.
В резултат от събраната подписка, Българска социалистическа партия ще внесе иск в съда за повреждане на договорката. Според социалистите договорка от подобен мащаб визира директно голям брой български жители и следва да се осъществя единствено при ясни правила и в пазарни условия.
Всеки, който желае да поддържа самодейността, може да го направи в регионалните и общински препоръки на Българска социалистическа партия - Смолян.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР