Смолян. Кметът Николай Мелемов поздрави учениците, преподавателите, родителите и първокласниците

...
Смолян. Кметът Николай Мелемов поздрави учениците, преподавателите, родителите и първокласниците
Коментари Харесай

Смолян: Кметът Николай Мелемов откри новата многофункционална спортна площадка и учебната година в село Търън

Смолян. Кметът Николай Мелемов поздрави учениците, преподавателите, родителите и първокласниците в село Търън във връзка откриването на новата образователна година. Това оповестиха от пресцентъра на Община Смолян . Той преряза лентата на новата многофункционална спортна площадка в селото. Тя ще даде опция на доста младежи да спортуват интензивно и да прекарват пълноценно свободното си време. „ Спортът възпитава и развива здравословния метод на живот на децата и подрастващите “, уточни Мелемов. Обектът е финансиран от община Смолян. Спортната площадката е ситуирана на 1 декар повърхност, покрита е с изкуствена трева и е разчертана за волейбол, баскетбол, тенис на корт, футбол, хокей на трева. Кметът подари на малчуганите топки, ракети за тенис и други спортни принадлежности. Подаръци получиха и 11-те първокласници, които за първи прекрачиха прага на родното учебно заведение. Малките възпитаници най-вече се вълнуваха на днешния ден и бяха подготвили богата музикална стратегия. „ Радостен съм да бъда на вашия празник, тъй като няма по-хубаво нещо на този свят от това да бъдеш измежду щастливи и усмихнати деца. Училището в Търън в действителност е образцово. Вие учите в една прелестна среда, имате новаторски кабинети, които ги няма в други учебни заведения. Пожелавам ви с лекост да усвоявате знанията и с почитание да се отнасяте към учителите, тъй като тази среда дължите на тях и шефа на учебното заведение госпожа Димитрова. Играйте и се забавлявайте, тъй като за нас е доста значимо да растете живи и здрави, по тази причина направихме и тази площадка. Създадохме всички условия, с цел да имате една сполучлива нова образователна година ”, уточни в словото си Мелемов.
Учениците бяха поздравени и от директорката на учебното заведение Диана Димитрова и кмета на Търън Явор Говедаров. „ За нас днешния прекрасен празник е двоен, тъй като откриваме и новата спортна площадка за вас, младежите. Това е следващото заричане от господин Мелемов, което е изпълнено. Пожелавам ви здраве, триумфи и попътен вятър ”, сподели Говедоров в приветствието си мотив 15 септември.
След формалните приветствия 96 възпитаници прекрачиха прага на родното учебно заведение. В учебните тържества, във връзка първия образователен ден, взе участие целият управителен екип на община Смолян, шефове на дирекции и специалисти.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР