Смолян. Кметът на Смолян Николай Мелемов ще внесе извънредна точка

...
Смолян. Кметът на Смолян Николай Мелемов ще внесе извънредна точка
Коментари Харесай

Смолян: Кметът Николай Мелемов ще внесе предложение до Общинския съвет да се отпуснат средства за ремонт на покрива на изгоряла къща в с. Момчиловци

Смолян. Кметът на Смолян Николай Мелемов ще внесе изключителна точка на плануванаъа за четвъртък, 21 декември, сесия на Общинския съвет с предложение за разпределяне на средства за ремонтни действия на покрива на изгоряла къща в село Момчиловци. Това оповестиха от пресцентъра на Община Смолян . Зам.-кметът инж. Мариана Цекова се срещна на място с вредите след пожара и се срещна с хората, които останаха без покрив.
Огънят пламна от комин на къщата този понеделник, 18 декември, към 22,30, като доста бързо се популяризира и макар напъните на локалните хора и пожарникарите вредите са съществени. Къщата е от гредоред, като от всяка страна има по три етажа. При пожара са унищожени покривна структура 240 кв. м, мебели, техника, домашно имущество и документи. В къщата живеят седем фамилии, като едно от тях е с малко дете, а има и възрастни хора. Къщата сега е необитаема, като хората са настанени при родственици в селото.
Доброволци оказват помощ за разчистването на пожара. Провежда се и дарителска акция за подкрепяне на жителите на постройката за нужния ремонт.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР