Смолян. Ако бъда избран за кмет на Смолян, ще създам

...
Смолян. Ако бъда избран за кмет на Смолян, ще създам
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Николай Мелемов, кандидат за кмет на Смолян от ГЕРБ: Ще създам общински футболен клуб и ще го оглавя

Смолян. Ако бъда определен за кмет на Смолян, ще основа единен общински футболен клуб и ще го оглавя, с цел да има успокоение. Както има бюджет за отбор „ Родопа “, по този начин ще има бюджет и за футболния клуб. Ако някой огромен предприемач реши да ни помогне, няма да го стопираме. Това съобщи претендентът за трети кметски мандат в Смолян от ГЕРБ Николай Мелемов на среща със спортни деятели в града, оповестиха от пресцентъра на партията . Заедно с него бяха и претендентите за общинските съветници Марин Захариев, Божидар Шуманов и Петър Мирчев.
По думите му всяка община е друга, само че в Смолян футболният клуб би трябвало да е общински, с цел да има бюджет и никой да не се меси на управлението в подготвителната активност. Според Мелемов децата би трябвало да имат самочувствие, че играят за града, облечени в неговите фланелки, с герба на Смолян. Той сподели, че е обмислял този вид дълго време, само че счита, че футболът в града се нуждае от обединителна фигура.
Кандидат-кметът разясни, че да стане президент на предстоящ общински футболен клуб е предизборно заричане и съществено желание, което счита да предложи на Общинския съвет, тъй като без негово позволение то е неизпълнимо.
Бившият районен представител на БФС Георги Чешмеджиев се зарече, че когато Мелемов предложи да има общински футболен клуб, той ще бъде в залата, с цел да гледа кои ще гласоподават срещу, „ тъй като това ще значи, че те са срещу децата на Смолян “. Той сподели, че Мелемов е награден от УЕФА за това, че базата е в чудесно положение, само че е срамотия при толкоз добра спортна инфраструктура, при съществуването на толкоз положителни треньори, подобен клуб да няма.
„ И футболистите, които са били преди 20 години, знаят, че на такава база се радват за пръв път в техния живот. Хората като мен знаят от какво сме почнали, какво сме минали. Казвам го като някогашен треньор на " Родопа - Смолян " и като човек, който преди година-две е бил във футбола. Като най-възрастен желая от мое име и от името на всички мои момчета от футбола да благодарим на кмета. Базата в този момент е в положение, за което можем единствено да си мечтаем “, акцентира Чешмеджиев.
„ Заставам с цялостна мощ зад Мелемов. Ще оказвам помощ за всичко до края на живота си. Предполагам, че и вие като треньори ще извършите всичко допустимо градът да има футбол “, съобщи Чешмеджиев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР