Смит Стрийт в Мелбърн, Австралия, беше обявена за най-красивата улица

...
Смит Стрийт в Мелбърн, Австралия, беше обявена за най-красивата улица
Коментари Харесай

Класация подреди най-красивите улици в света

" Смит Стрийт " в Мелбърн, Австралия, беше оповестена за най-красивата улица от английското списание Time Out. Пълният рейтинг е оповестен на формалния

" Смит Стрийт " е любимец измежду пътуващите, съгласно редакторите на изданието, най-много поради бохемския си дух - това шумно, оживено място е изпълнено с съвременни кръчми, винарски питейни заведения, заведения за хранене и други увеселителни заведения. „ Музиката онлайн и многото нощни клубове вършат улицата идеалното място да се потопите в атмосферата на Мелбърн “, споделят създателите на класацията на изданието.

На второ място в класацията е авеню Сан Хуан в Барселона, което получава висока оценка поради оформлението на пешеходни зони и велоалеи, стилни заведения за хранене, а също и поради „ невероятна сбирка от магазини за комикси “. 

South Bank Street в Лондон се класира на трето място,  признато за чудесно място за разходки и запознаване с главните забележителности на английската столица.

В класацията място намират също улица San Isidro в Хавана, бул. Sunset в Лос Анджелис, Witte de Vitstraat в Ротердам, улица Tres Rios в Сао Пауло, Hadji Lane в Сингапур и Rodriguez de Faria в Лисабон.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР