Смит машината е един от любимите уреди на инфлуенсърките, които

...
Смит машината е един от любимите уреди на инфлуенсърките, които
Коментари Харесай

Лорен Симпсън показа упражнението, което съжалява, че е рекламирала в Instagram

Смит машината е един от обичаните уреди на инфлуенсърките, които се занимават с фитнес, просто тъй като някои извършения наподобяват супер готино пред камера, само че надалеч не са толкоз потребно за тялото. Любимата ни фитнес инструкторка Лорен Симпсън развенчава един от митовете, на който самата тя се е доверила през 2017 година

Упражнението съставлява избутване на закрепения лост с крайници във въздуха, до момента в който тялото е легнало на земята. Целта е да натовари бедрата и мускулите на задните елементи, само че резултатът е по-скоро болки в кръста и коленете.

Симпсън предлага девойките да употребяват повече лег пресата, тъй като при нея са обезпечени някои основни детайли в името на здравето и по-ползотворното натоварване на целевите мускулни групи. Там е задоволително да не отлепяме дупе от седалката и да се придържаме към най-много 90° ъгъл на коленете.

Все по-често в обществените мрежи срещаме фитнес фанатици, които разрушават догмата, че в залата би трябвало да се работи доста, като поучават хората да работят мъдро. Подкрепяме с две ръце!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР