СМГ и тази година е с най-висок минимален бал в

...
СМГ и тази година е с най-висок минимален бал в
Коментари Харесай

Софийската математическа гимназия пак с най-висок бал

СМГ и тази година е с най-голям най-малък бал в София. Това демонстрираха резултатите от първото класиране за гимназиите, което беше оповестено през днешния ден.

Всъщност първите 10 учебни заведения са същите като предходната година. Втора е немската гимназия, на трето място е 73-то СУ " Владислав Граматик ".

Най-желаната паралелка в София е с испански и британски език в испанската гимназия. Пожелали са я 2101 възпитаници. На второ място е паралелката с британски и испански в 22-ро учебно заведение " Г.С.Раковски ".

От професионалните паралелки пък най-търсена е специалността " Банково дело " с британски език в Националната търговско-банкова гимназия. Закритите паралелки на първи стадий на класиране са 15. От тях 11 са професионални.

8817 възпитаници са класирани, а отвън класацията са останали 836. Свободните места след първото класиране в София са 684.

Има една анулирана рабта на възпитаник от Софийската математическа гимназия, който пропуснал да съобщи работата си на квесторите на изпита по математика. Двамата квестори от залата са осъдени. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР