Смея да кажа, че познавах този човек! Усмихнат и работещ

...
Смея да кажа, че познавах този човек! Усмихнат и работещ
Коментари Харесай

Край. Съпругата На Шарлопов Научи Час След Смъртта Му, Светът Й Съвсем Рухна! Вижте Снимки, Най-Известната Плеймейтка: Той Ми Беше

" Смея да кажа, че познавах този човек! Усмихнат и работещ мъж, грижлив татко и предприемач! Широко скроена душа...винаги да помогне... "



Светският кореспондент на Нова телевизия Мариян Станков - Мон Дьо показа кадър на Шарлопов и му пожела да почива в мир.



Министърът на туризма Николина Ангелкова изрече дълбоки съболезнования във връзка неочакваната кончина на Стефан Шарлопов до неговите близки и сътрудниците му, оповестиха от пресцентъра на министерството. " Разделяме се с човек, отдал доста хрумвания и сили за устойчивото развиване на българския туризъм и СПА промишлеността.

Аз и моят екип губим освен прелестен сътрудник и другар, само че и един от най-сериозните бизнесмени и вложители в бранша, се показва в съболезнователните адреси. Името на Стефан Шарлопов ще остане вечно обвързвано с демократичните полезности и е образец за неговите сътрудници с огромния му национализъм и несклоняем бизнес дух. Като притежател на компанията „ Шарлопов груп “ и ръководител на Управителния съвет на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм Стефан работи неуморимо за високото качество на туристическите услуги в страната и превръщането й в конкурентна дестинация ", акцентира в съболезнованията си министър Ангелкова.

По време на днешния епизод на " На Кафе " Гала също показа, че е шокирана от кончината на българския Доналд Тръмп, както бе именуван от доста хора. Красивата водаща изрече съболезнования към всички близки на предприемача. Евродепутатът Николай Бареков също показа в обществената мрежа, че скърби за кончината на Шарлопов: " По мотив кончината на моя другар и огромен патриот Стефан Шарлопов изричам състрадание на цялото му семейство, написа Блиц.

Тъжно е, когато си отидат без време млади българи и същински патриоти, татковци на многолюдни семейства... " Кметът на Смоля Николай Мелемов също сподели няколко думи за кончината на богаташа:

" Някога ще се забележим там горе, приятелю, надълбоко ще ми липсваш! Скръбта ми е неутешима. Да бъде безконечна паметта ти! "



Поклонението пред тленните остатъци на предприемача Стефан Шарлопов ще е в четвъртък. То ще се състои от 12 часа в столичната черква " Света София ", оповестиха опечалените му близки.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР