Сметките за парно през март се изчисляват по специална формула,

...
Сметките за парно през март се изчисляват по специална формула,
Коментари Харесай

Формулата, по която се изчисляват сметките за парно през март

Сметките за парно през март се пресмятат по специфична формула, основана на миналогодишното ползване, сподели за БНТ пресаташето на " Топлофикация - София ", Елизабет Павлова.

Тя обясни по какъв начин тъкмо се пресмята една сметка, напомняйки категорично, че от април 2017 година цената на тока е увеличена с близо 24%.

" Всички месечни сметки на потребителите на " Топлофикация - София " от 1 юни 2014 година до през днешния ден се образуват според наредбите на наредбата за топлоснабдяване, където са разказано стъпките, които сдружението би трябвало да съблюдава при образуването на прогнозните месечни сметки ", уточни Павлова. Тя изясни още, че сметките за месец април ще са по-ниски за разлика от миналогодишните, заради по-малкото работните дни в абонатните станции през този април.

Елизабет Павлова акцентира също, че акцията за отчитане на уредите в домовете на клиентите ще започне следващата седмица и до края на май клиентите на Топлофикация ще знаят тъкмо какъв брой сила са консуматори този зимен сезон. 

" Всеки, който се затруднява да пресметне самичък сметката си, може да се свърже по всички информационни канали с " Топлофикация - София " или да отиде на място, с цел да получи нужни уточнения ", сподели още Павлова.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР