Сместа от лимон, сол и черен пипер е чуден лек

...
Сместа от лимон, сол и черен пипер е чуден лек
Коментари Харесай

Лимон, сол и черен пипер – чуден лек за тези 6 проблема

Сместа от лимон, сол и черен пипер е чудноват лек за справяне с цели 6 казуса.

1. Възпалено гърло

Можете да се отървете от болното гърло, като добавите 1 супена лъжица свеж лимонен сок, половин чаена лъжичка черен пипер и една чаена лъжичка сол към чаша топла вода. Течността се употребява за гаргара.

2. Премахване на камъни в жлъчката

Втвърдените отлагания на храносмилателни сокове в жлъчния мехур се назовават ​​камъни в жлъчката. Те могат да бъдат извънредно мъчителни и да доведат до проблеми с храносмилането.

Смесете 3 лъжици зехтин с 1 лъжица лимонен сок и 1 дребна лъжичка черен пипер. Изпийте тази примес. Тя ще ви помогне да се избавите от камъни в жлъчката.
ТРИК, който не разрешава на лимона да съхне (ВИДЕО)
Супер свойствата на лимона са известни на всеки. Този цитрус е извънредно богат на витамин C и това е единствено една от аргументите, поради...
Прочети повече
3. Афти

Ако здравословното ви положение не е изключително положително, има възможност постоянно да страдате от афти. За да се избавите от тях, поставете супена лъжица хималайска сол в чаша топла вода и разбъркайте. Добавете малко черен пипер. Изплаквайте устата си с тази течност три пъти дневно и доста скоро язвите ще изчезнат.

4. Загуба на тегло

Искате ли да отслабнете малко? Това е допустимо благодарение на следната напитка: 1/4 чаена лъжичка надробен черен пипер, 2 супени лъжици лимонен сок и една супена лъжица мед в чаша вода. Приемайте сместа всяка заран на празен корем и бързо ще отслабнете!

5. Гадене
Какво ще се случи с нас, в случай че всеки ден пием вода с лимон?
Водата с лимон е доста по-здравословна от ароматизираните сокове или недиетичните газирани питиета с високо наличие на захар. Ключо...
Прочети повече
Разстроеният корем може да се успокои с черен пипер, до момента в който лимонът ще спре гаденето. Смесете една супена лъжица лимонен сок и една чаена лъжичка черен пипер в огромна чаша топла вода и изпийте постепенно течността на дребни глътки.

6. Настинка и грип

Лимонът може да направи чудеса при лекуването на простуда или грип.

Прибавете сока от половин лимон към огромна чаша преварена вода, както и кората от него. Оставете течността за 10 минути и отстранете лимонената кора от чашата. Поръсете с малко черен пипер. Пийте тази течност всеки ден, до момента в който се почувствате по-добре.

Важно: Статията е с осведомителен темперамент и предоставената в нея информация не може да замести консултацията с доктор, както и да се употребява за самолечение! Винаги се консултирайте с доктор, в случай че имате характерни недоволства и спазвайте прецизно назначеното лекуване и дадените от него рекомендации!

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР