Смешно е президентът да хвали служебното правителство, че е овладяло

...
Смешно е президентът да хвали служебното правителство, че е овладяло
Коментари Харесай

Иван Костов: Президентът Радев говори като руски агент! Не правителството му, а ЕС и САЩ овладяха цените н...

" Смешно е президентът да хвали служебното държавно управление, че е овладяло цените на електрическата енергия, тъй като това стана с помощта на Европейски Съюз и Съединени американски щати. Те се пребориха с Путин, а не нашето служебно държавно управление ”, сподели още той.

„ Русия няма късмет да завоюва тази война от софтуерна позиция, тъй като остана сама, отвън световната стопанска система. Тя няма по какъв начин да успее да създаде такива оръжейни системи. Нищо положително обаче не се вижда за България ”. Този коментар направи Иван Костов пред Българска национална телевизия по отношение на войната в Украйна.

„ Българска социалистическа партия са прави като споделят, че не са изнесли оръжия за Украйна с техен автограф, ние сме продали оръжия, които са изнесени за Украйна. България не завоюва от това, че не даде безплатна помощ, а продаде оръжия. Това не основава доверие в нашата Евроатлантическа принадлежност. Такива решения изтеглят България и я държат в периферията, където има подозрения, че сме задоволително солидарни членове ”, добави Иван Костов.

Костов счита, че Борисов още ръководи, защото всички основни органи остават с несменени управления. " Блокирането на този парламент попречи на това изваждане от основни позиции на пирамидата. Това е мафиотска пирамида, настанена в институциите на властта. Не може тази борба да спре посредата ", сподели той.

По думите му единственото ново на изборите е обединението сред " Продължаваме промяната " и " Демократична България ", а другото ще бъде същото. Коалицията сред Политическа партия и Демократична България има огромен капацитет.

По думите му в България няма икономическа рецесия. " Икономическата рецесия в България, в случай, че има действителен стопански напредък - няма. По доктрина няма. По всеобщото схващане, това не може да се назовава икономическа рецесия ", счита Костов. Според него обаче енергийното оръжие против Русия беше блокирано, само че това не го е направило служебното държавно управление. "

Иван Костов разяснява, че България би трябвало да извърши изискванията за Плана за възобновяване и резистентност, каквито и да са те. " Те включват правосъдна промяна, те включват подсъдност на основния прокурор ", добави той.

Костов изрази мнение и по напрежението сред България и Северна Македония, което се изостри през вчерашния ден. " Позицията на България е напълно върху европейските правила и стандарти. Ние не се отклоняваме от тях. Този, който се отклонява за жалост през вчерашния ден беше Република Северна Македония. В Европа такова нещо няма ", сподели Костов за неработещата граничната система на " Деве хълм " и тайните описи с български жители.

" Властта в РСМ постъпи унизително и неприемливо по отношение на българския народ " Отива български вицепремиер, вътрешен министър. Защо не сервира цветя дружно със своя македонски сътрудник? Къде е македонският му сътрудник? ", попита Костов.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР