Смешен плач бих нарекъл всичкото това нещо. Направете си само

...
Смешен плач бих нарекъл всичкото това нещо. Направете си само
Коментари Харесай

Гълъб Донев за критиките на Николай Денков: Това е смешен плач

„ Смешен рев бих нарекъл всичкото това нещо. Направете си единствено една равносметка какво направи постоянното държавно управление за тези два месеца. Похвалиха се с два законопроекта, които в действителност са създадени от служебното държавно управление и това са законопроектите, които са импортирани " - това съобщи някогашния длъжностен министър председател Гълъб Донев пред bTV след рецензиите, които насочи по-рано днес  министър-председателят Николай Денков.

" Всичко останали законопроекти по Плана за възобновяване и резистентност, които още Народното събрание не е разгледало и приело са импортирани от служебното държавно управление ”, добави някогашният длъжностен министър председател.

Той уточни, че има доста закъснение по Плана за възобновяване и резистентност

Министър-председателят Денков уточни на специфична конференция, че постоянното държавно управление регистрира голям брой нарушавания на служебната власт. Предстои те да бъдат тествани и е допустимо да стигнат до прокуратурата.

Според Гълъб Донев постоянният кабинет отвлича вниманието на обществото от значимите тематики, като да вземем за пример правосъдната промяна и покачването на цените на горивата.

Вече имаме бюджет, който е съответен - с 3% недостиг, непокътнати и надградени обществени заплащания и без нарастване на данъчната тежест, сподели той

„ Това не е рецензия. Това е похищение на публичното внимание от настоящите тематики за обществото ”, сподели още Донев и добави, че в случай че бъдат открити нарушавания, би било естествено да стигнат до прокуратурата.

„ Всичко това нещо и във връзка с бюджета, и във връзка с 4 милиарда лева, които споделят, че са подписани контракти с пътната организация и във връзка с HEMS, всичко това са остарели проблеми, които служебното държавно управление реши и които в действителност са тезите, които извадиха. А те не са правилни ”, сподели още Донев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР