Сменяйки бляскавата си синя рокля за премиерата на концертния филм

...
Сменяйки бляскавата си синя рокля за премиерата на концертния филм
Коментари Харесай

Тейлър Суифт се завръща „на трибуните“ за Травис Келс в мача на Kansas City Chiefs

Сменяйки блестящата си синя рокля за премиерата на концертния филм „ Eras Tour “ с алено яке на Kansas City Chiefs, Тейлър Суифт се върна на стадион Arrowhead в четвъртък, с цел да гледа по какъв начин Травис Келс играе футбол.

Певицата беше показана в излъчването на Prime Video, седнала в фамилния апартамент до майката на двукратния първенец от Super Bowl Дона Келс, единствено един ден след нейната кино премиера в Лос Анджелис.

Появата на Суифт в играта Chiefs против Brancos бележи третия път, когато артистът на „ Karma “ следи персонално играта на Kelce.

По-рано този месец Суифт докара известните си другари Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс и Хю Джакман на стадион MetLife в Ню Джърси, с цел да видят по какъв начин Chiefs играят с New York Jets.

През септември тя за първи път беше забелязана да се мотае с Дона Келче, с цел да гледат по какъв начин Chiefs играят против Chicago Bears. След мача изпълнителката на „ Жестоко лято ” беше видяна да напуща стадиона с Келче.

Дни по-късно Келси поздрави Суифт в своя подкаст „ New Heights “, който той води взаимно с брат си и различен състезател от НФЛ Джейсън Келс, „ за това, че се изправи “, с цел да го гледа по какъв начин играе. „ Това беше много безочливо “, пошегува се той.

Той също по този начин сподели, че тя „ изглеждаше ужасно “ на играта, че приятелите и фамилията му нямаха какво да кажат за нея с изключение на прелестни неща.

Нито Келси, нито Суифт са коментирали обществено другарството си, само че има доста спекулации, че двамата се срещат, като се има поради, че седмици откакто той сподели, че е дал на поп звездата своя телефонен номер, тя се появи, с цел да го поддържа да играе.

„ Истинското е, че това е моят персонален живот “, сподели Келче в подкаста, добавяйки, че ще продължи да приказва за спорт, с цел да продължи напред.

„ Искам да уважа живота и на двама ни “, сподели той.

Lisa Respers France от CNN способства за този отчет.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР