Сменят началниците на седем полицески управления в София след проверките,

...
Сменят началниците на седем полицески управления в София след проверките,
Коментари Харесай

Сменят началниците на 7 управления в СДВР след казуса Семедржиев

Сменят началниците на седем полицески ръководства в София след инспекциите, предизвикани от следствието по проблема с Георги Семерджиев. Това разгласи вътрешния министър Иван Демерджиев. Рокадите ще обзет Второ районно управление (на МВР), Трето районно управление (на МВР), Четвърто районно управление (на МВР), Пето районно управление (на МВР), Шесто районно управление (на МВР), Седмо районно управление (на МВР) и Осмо районно управление (на МВР).

" Хората, които ще сменим, не са осъществявали чадър върху никого, само че не са осъществявали и нужния надзор, не са открили дейности, които да не доведат до случай като този с Георги Семерджиев ", съобщи той.

Демерджиев добави, че линията на политически назначения не би трябвало да продължава в Министерство на вътрешните работи.

" Без рокади няма по какъв начин да обезпечим положителната организация в районните ръководства на Столична дирекция на вътрешните работи ", добави той.

Смяна на управлението ще има и в ОД на Министерство на вътрешните работи Кюстендил, което ще се поеме от досегашния зам.-директор.

" Старши комисар Светослав Григоров си разреши жестоко да наруши разпоредбите, разреши си да ме излъже непосредствено в очите ", съобщи Демерджиев и заяви, че в предизборно време комисар Григоров се е срещал с представители на ГЕРБ, по думите му, задоволително високопоставени.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР