Смениха трима от членовете на Съвета на директорите на Български

...
Смениха трима от членовете на Съвета на директорите на Български
Коментари Харесай

Жаклен Коен е новият директор на БЕХ

Смениха трима от членовете на Съвета на шефовете на " Български енергиен холдинг " ЕАД с протоколно решение на министъра на енергетиката Теменужка Петкова.

Изпълнителен шеф на БЕХ ЕАД става Жаклен Коен. Това оповестиха от Министерството на енергетиката.

Досегашните членове на Съвета на шефовете на БЕХ Петьо Иванов, Петър Илиев и Живко Динчев, се освобождават от постовете си. На тяхно място със същото протоколно решение за членове на Съвета на шефовете се назначават Жаклен Коен и Андон Андонов, както и освободеният Живко Динчев за период от три години.

Решението на енергийния министър влиза в действие след регистриране в Търговския указател. Министър Петкова благодари на досегашния състав на Съвета на шефовете на холдинга за професионализма и положените старания за стабилизиране на енергийните сдружения от групата на БЕХ ЕАД.

Припомняме, на 17 декември 2018 година Европейска комисия упрекна БЕХ в монопол Европейската комисия наложи санкция на " Български енергиен холдинг " (БЕХ) в размер на над 77 милиона евро.

На 1 март 2019 година БЕХ апелира решението на Европейска комисия да наложи наказания на сдружението за монопол. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР