Смели цветови комбинации за модните диви и неутрални тонове за

...
Смели цветови комбинации за модните диви и неутрални тонове за
Коментари Харесай

Ето какво ще е модерно тази пролет

Смели цветови комбинации за стилните диви и неутрални тонове за класическите девойки. Лилаво по обувките, перли по бижутата и руси нюанси в косите - това е единствено част от акцентите за трендовете през пролет 2019. А какво ще виждаме на всички места към нас през идните по-топли месеци – споделя Наталия от влога.

Дрехите за пролет 2019

През пролетта на 2019-а има за всекиго по нещо. На напред във времето изпъкват тоалетите, напълно решени в неутрални телесни тонове. От сако, през рокля, панталон, обувки, яке.

Освен това ще виждаме и доста платове с точки. А изборът на тоалет и величина на този принт в напълно наш. Дизайнерите са помислили и за сантименталните натури, като в голям брой тоалети оферират да вплетем подробност с пеперуди - по топ или рамо на рокля да вземем за пример. Още един приветлив принт е този, напомнящ на шахматна дъска. А за по смелите девойки - нетипични комбинации от няколко цвята във визиите.
 мода iStock/Getty Images
Косата на пролет 2019

Един от главните трендове, стане ли дума за коса тази пролет, е ярко русото , съвсем платинено. То върви с тъмни плътни вежди. Естествените руси нюанси също са на мода. Русо, като косите към лицето са още по-светли, като че ли естествено целунати от слънцето. Освен това ще се радваме и на доста естествени брюнетки. Ако косата ви е в естествен шоколадов колорит, не я пипайте за нищо на света! Само се грижете за нея - да бъде здрава и блестяща. На собствен ред - бретонът също ще е настоящ. Прав, в композиция с начупени коси и шапка с външна страна за лукс. И на последно място - балеажът - съвсем незабележимите по-светли кичури в косата бяха и остават класика.-->

Гримът на пролет 2019

През пролетта ще виждаме от всичко по доста. Златни опушени клепачи, цветни спирали в неоново розово за смелите девойки и розово по клепача. И още: златни устни в композиция с изчистен грим и по-точно липса на грим по очите, както и червеникави устни в композиция с червеникав руж по бузките за здравословно изглеждаща кожа. А в случай че сте от девойките, които не обичат грима - отлично за вас! Не е нужно да поставяте, тъй като измежду водещите трендове е изчистеното лице, без непотребен грим.
 грим iStock/Getty Images
Аксесоарите на пролет 2019

През 2019 аксесоарите са цветни, запаметяващи се, безапелационни звезди във визията на дамите.

На първо място са лилавите обувки - от ток, през боти, до кецове. Освен това ще виждаме и доста забавни и чудати като форма токове, както и футуристичните маратонки. Тази пролет и шапките с дребна външна страна са настоящи, както и по този начин наречените baker boys hats. И още - дребни и чудати чантички, които изпълват на фона на общата визия, както и изненадващо - плетените чанти вид “кошница ”. Относно бижутата - перлите са разкошът, с който би трябвало да се снабдим, а слънчевите очила - с ръбати форми и решени в цветни рамки.
 обувки iStock/Getty Images

И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР