Смел, позитивен, сърцат, отдаден в любовта – това са сред

...
Смел, позитивен, сърцат, отдаден в любовта – това са сред
Коментари Харесай

20 признака, че сте истински Овен

Смел, положителен, самоотвержен, предан в любовта – това са измежду главните белези, присъщи на зодия Овен. Вижте 20 от неговите характерности.

1. Овенът е роден водач, който знае по какъв начин да ръководи.

Сред най-характерните белези на зодия Овен е тяхната изявена лидерска линия. Представителите на зодия Овен несъмнено знаят по какъв начин да управляват хора, одобряват отговорността си и самоуверено водят тима си към победа. Родени са да бъдат водачи и са целеустремени към властови позиции.

2. Безстрашни са в обстановка на заплаха.

Овенът не е нерешителен. Той е самоуверен, необикновено мощен, резистентен и се подрежда измежду най-храбрите знаци в зодиака. Когато обстановката е доста сериозна, те не се поддават на напрежението и не бягат от компликациите. Изправят се самоуверено против заплахата и одобряват предизвикването. Това тяхно качество ги прави и положителни ръководители.

3. Трудно е да се предскажат дейностите им.

Едно от най-характерните неща за Овена е, че той в действителност съумява да изненада хората към себе си със спонтанни решения и дейности.

4. Спонтанни са.

Непредсказуемостта на тяхната персона сигурно няма да остави някой да скучае в тяхната компания.

5. Имат бунтарска страна и обичат да вършат нещата по техния метод.

Овенът е доста самостоятелен и държи на своята независимост. Тази негова линия постоянно му дава мотиви да е революционно надъхан и срещу статуквото, било то в обществото или в кариерен проект.

6. Целеустремени са и нямат време за нелепости.

Овенът доста добре знае какво желае в живота и по какъв начин да го реализира. Точно поради своите амбициозни желания представителят на зодиакалния знак Овен няма време за нелепости и не е търпелив към безсмислени занимания, отнемащи от скъпото му време. Овенът държи да реализира своите проекти и цели и е безпределно прям, когато желае те да се случат. Затова може да сте сигурни, че Овенът няма да злослови зад тила ви. Той би си споделил всичко, което мисли за вас непосредствено и в очите.

7. Лоялни са.

Когато Овен ви обещае своята преданост, нямате аргументи да се съмнявате в нея. Той ще направи всичко по силите си да съблюдава даденото заричане и да не ви съобщи. Ще бъде до вас, ще пази гърба ви в сложни обстановки и можете да разчитате на него. Има видове хора, които ще останат на ваша страна, без значение от всичко. Зодия Овен са от тях.

8. Държат да се чува мнението им.

Овенът постоянно има мощно изразена позиция по всеки проблем и не се тормози да я показа. Дори държи това да се случва и неговата дума да се чува.

9. Могат да са както необикновено сладки, по този начин и непоносими.

Овенът има две страни: едната е да бъде неустоимо благ, сладостен и гальовен, а другата е непоносима и дразнеща. С едната ще ви разтопи и ще го обикнете завчас, а с другата може да ви вбеси и докара до полуда. Това са негови типични черти и по тях ще познаете същинския Овен с лекост.

10. Имат мощен спортен дух и не се предават до края.

Те са доста конкурентни. Това е тяхна известна присъща линия. Ако решите да ги предизвикате, би трябвало да сте наясно, че ще се наложи да дадете всичко от себе си, с цел да ги успехите, защото те няма да се предадат елементарно.

11. Имат сензитивно сърце.

Макар да са мощни персони, Овните имат и доста нежна психика, която е елементарно ранима. Внимавайте с сензитивното им сърце и не го наранявайте, защото те претърпяват прочувствените контузии доста надълбоко.

12. В любовта те са на правилото „ всичко или нищо “.

Когато Овен се влюби, той/тя се влюбва доста. Ама доста. Представителите на тази зодия са на правилото или всичко или нищо, що се отнася до любовта. Те не одобряват нещата да се вършат на половина и по тази причина дават всичко от себе си във връзката. Естествено чакат и сътрудникът им да е по този начин предан, както са те.

13. Овенът ненавижда скучни и повтарящи се процедури.

Типично за зодия Овен е, че родените под този знак са неуморими. Това обаче значи, че не понасят скучни и рутинни дейности, в това число и професионални инициативи, които са прекомерно монотонни. Рутината им работи унищожително, скапва настроението им и стават мрачни – нещо, което не е типично за натурата им.

14. Бързо се палят и не съумяват да скрият гнева си.

Когато Овен се разгневи, всички към него схващат. Обикновено представителите на зодията не се и пробват да скрият повода за своя яд, само че даже и да желаят, е невероятно.

15. Амбициозни са.

Овенът обича огромните проекти и да играе на едро. Амбициозни са и са целеустремени да реализират всичко, което са начертали за бъдещето. Обикновено не разрешават на нищо да попречи на техните огромни проекти.

16. Не се опасяват да рискуват.

Един същински Овен постоянно играе за победа и не се опасява да поема опасности. В някои обстановки, в които множеството зодиакални знаци биха се поколебали дали да рискуват, то Овенът няма подозрение в себе си. Винаги е подготвен да одобри предизвикването и да хвърли зара.

17. Овенът е фокусиран върху положителното.

Овенът няма време за губене, изключително пък в страдание по загубите си. Той се концентрира върху позитивното, наясно е, че неприятните неща от време на време просто се случват и ги приема, с цел да продължи напред без страдание.

18. Негативността и негативните персони ги побъркват.

Това, което може да побърка един Овен е връзката с отрицателно настроени персони. Представителите на зодията са поначало положителни и оптимистични хора и по тази причина контактът с хора, които постоянно са с негативно мнение, ги влудява. Неразбирането им към сериозно настроените хора е тяхна присъща линия и то мощно изразена.

19. Овенът въодушевява другите.

Оптимизмът, характерен за зодия Овен, въодушевява хората към него и за тях той бързо се трансформира в източник на мотивация.

20. Овенът е превъзходен за компания и развлечение.

Повечето хора обожават компанията на представителите на зодия Овен, защото те са родени за ваучър. Умеят да се забавляват и са идеални за празненство. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР