Смел член на кабинния екипаж беше заснет да държи аварийния

...
Смел член на кабинния екипаж беше заснет да държи аварийния
Коментари Харесай

Стюардесата се вкопчи в аварийната врата на самолета, след като пиян пътник я отвори

Смел член на кабинния екипаж беше сниман да държи спешния люк на самолета, откакто пийнал пасажер го отвори по време на полет.

Запис от смарт телефон, записан по време на полет за Харбин, в най-северната провинция Хейлундзян, Китай, демонстрира дамата стюардеса, която държи люка затворен. Пияният пасажер по-рано се е опитал да я отвори, до момента в който самолетът се е подготвял за политане.

Във видеото мъжки член на кабинния екипаж се разхожда и колежката му споделя: „ Казах му да не мърда. Той не може да отвори. “ Тогава стюардесата се обърна към пасажера и попита: „ Пияна ли си? “ На това мъжът отговори: „ Да, пих. ”

Пътникът неотложно е изместен на друга седалка, след което самолетът възобновява пътуването си. Не беше разкрито дали той ще понесе правни последствия за дейностите си.

Клипът провокира доста мнения, откакто беше споделен в китайската версия на TikTok, Douyin, по-късно същия ден. Един сподели: „ Брат, в действителност би трябвало да благодариш на стюардесата, тя съвсем загуби пари...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР