Смаяна съм от почти нечовешката експедитивност на родната прокуратура, когато

...
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Паника всяват само неудобните. Политиците – може! />Реклама / Ads
Смаяна съм от съвсем нечовешката бързина на родната прокуратура, когато би трябвало да повдига обвиняване на неуместните на властта.
Ето, към този момент и Георгиев от „ БОЕЦ” е упрекнат /по изказвания на прокуратурата/, във всяване на боязън и суматоха измежду популацията. Бил споделил, че медиците на първа линия в болничното заведение във Видин не били тествани. Това го е споделил началото на април. Прокуратурата доста чевръсто към този момент е подготвена дори с обвинителния акт. Само мога да допускам какъв брой паникьосани и припадничави жители са удостоверили какъв брой доста боязън и суматоха са изпитали при четенето на това известие.

Паникьосващите по традиция са неуместните на ръководещите. Вече трети случай на неуместен политически човек, който е упрекнат по странния член 326 ал.1 от Наказателен кодекс, за всяване на боязън и суматоха. И се възнамерявам за популацията. Ми доста сме нежни душевен съгласно прокуратурата. Значи при ексклузивен брифинг в 23.00 часа на Генкоронавирусщаба, на който ни уведомяват, че радиация няма, не и провокирал припадъци от смут, само че изявления на политически и публични водачи, при които задават рационални и разумни въпроси и изричат свои наблюдения, водят до инфаркти от смут и скачания през терасата от боязън!

И бих приела това като престарание на прокуратурата, в случай че напълно друг метод нямаше към ръководещите и сателитните им калинки. Моя сигнал за всяване на боязън и суматоха против лицата Борисов и Мутафчийски, подаден на 13.04.2020 година, очевидно не е предпочитан за прокуратурата. Едва преди два дни, след многократни позвънявания до осведомителния център и несъмнено паникьосана реакция от служителките там, съумях да получа входящия номер. Естествено, кореспонденция няма към този момент формирана, нито пък някакви дейности. Само да отбележа, че за това време прокуратурата е съумяла да повдигне дори и обвиняване по същия член, само че не на ръководещите, а на неуместните на ръководещите.

Затова предлагам смяна в Наказателния кодекс, която от дълго време разисквам – напряко да се запише, че гербав отговорен няма, че ръководещите политици и техните родственици, любовници, домашни любимци и калинки не носят никаква наказателна и административно-наказателна отговорност и да се завърши с тая тъга!

Елена Гунчева, Facebook
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР