Смъртта на възрастен мъж, който се е удавил в наводненото

...
Смъртта на възрастен мъж, който се е удавил в наводненото
Коментари Харесай

Лоши новини! Жертвите на пороите в Бургаско вече са 3

Смъртта на възрастен мъж, който се е удавил в наводненото бургаско село Полски извор, бе доказана от полицията. По-късно стана ясно, че има починали хора и в селата Ливада и Равнец.
В с.Черни връх има жена в неопределеност. Тя е подала сигнал на телефон 112, само че в този момент избавителните екипи не могат да я открият. Има и други хора, с които все още няма връзка. 77 души са поискали да бъдат евакуирани от наводнените си домове. 8 екипа пожарникари са на терен. В избавителните дейности са се присъединили и водолази, тежка техника, верижна машина "Амфибия ".
Зам.-кметът на Камено Георги Георгиев сподели пред Би Ти Ви, че половината от жителите на 12-хилядната община са блокирани от водното злополучие. Те са на мрачно и под вода, която е толкоз висока, че табелите на някои от селата не се виждат. Има и отнесени мостове.
Екипи на общината и полицията обикалят язовирите и досега не са разкрили скъсана стена. Жители на Равнец обаче настояват, че са били наводнени от водоем в с.Трояново. Съмнения в сходна посока изрази и кметът на Бургас Димитър Николов. Деретата по реките са били почистени, споделят още от общината.
В село Трояново са отнесени цели улици, както и площадът. Спасителните екипи не могат да стигнат до селото, тъй като цялото обитаемо място е под вода.
Населени места без електричество са селата Черни връх, Тръстиково, Равнец, Ливада, Желязово, Полски извор, изпратени са екипи на ЕВН, само че заради наводненията, същите мъчно доближат до местата на повредите. В селата Чукарка и Драгово, също е прекратено електроподаването, екипи на електроразпределителното сдружение работят по премахване на казуса..
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР