Смъртта на руския опозиционер е, разбира се, убийство, което е

...
Смъртта на руския опозиционер е, разбира се, убийство, което е
Коментари Харесай

Социолог с две версии за смъртта на Навални

Смъртта на съветския опозиционер е, несъмнено, ликвидиране, което е планувано и деликатно квалифицирано по заповед персонално на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През. Това мнение изрази в ефира на канал " FreeДом " социологът и публицист Игор Яковенко, пише uatv.ua.

По думите му има две версии за кончината на опозиционера. Убивали са го постепенно, посредством мъчения, в колонията или просто е бил отстранен физически. 

" Навални беше персонален зложелател на Путин и задачата на Путин беше да убие Навални. Той се опита да направи това през 2020 година, когато Навални оцеля по знамение след отравяне. И по-късно целеустремено го изпрати в най-адската колония на територията на Руската федерация... ", съобщи специалистът.

По думите му, това е направено преднамерено, с цел да може следствието на убийството му да се затрудни доста.

Яковенко прибавя, че клони към втората версия. Според него, Навални просто е бил отстранен, без да се чака да почине от мъчения, защото е издържал доста дълго време.

" Доказателство за тази втора версия е излъчването от правосъдната зала, което се състоя предния ден. Като цяло Навални, макар всички мъчителни условия, беше много работоспособен. Гласът му беше бодър и се майтапеше по присъщия си метод. И беше невероятно да си представим, че този човек ще почине след по-малко от ден.

Затова считам, че въпреки всичко, не са дочакали смъртта му от мъчения и са го умъртвили с насилствени способи ", уверен е журналистът, написа още Блиц.

Той счита, че гибелта на Навални е била готова, проведена и затова новините за тази гибел са били готови авансово.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР