Смъртта на любим човек може да е трагично и съкрушително

...
Смъртта на любим човек може да е трагично и съкрушително
Коментари Харесай

Тези знаци показват, че покоен близък е край вас

Смъртта на обичан човек може да е трагично и съкрушително прекарване, само че мнозина имат вяра, че към момента могат да поддържат връзка с околните си, даже откакто са се разделили с тях.

Освен екстрасенси и други специалисти, обърнати към духовното, доста елементарни хора споделят за необясними усеща и прекарвания, които евентуално приписват на умряли близки.

Но не става въпрос за забелязване на духове, а други, индиректни знаци, че в действителност оставаме свързани с обичани хора, които към този момент не са измежду нас.

За тези признаци няма научно доказателство, само че прекарванията на мнозина може да ви накарат да обръщате внимание и намирате разтуха в тези дребни елементи.

Вижте най-честите знаци съгласно уеб страницата Little Things, с които хората изясняват със свои умряли близки, в галерията долу.

Усещате техния мирис

Това може да е един от най-силните способи да разберете, че умрял член на фамилията или другар е наоколо.

Хората постоянно споделят, че могат да помиришат парфюм или одеколон на собствен починал непосредствен. Някои даже споделят, че към момента улавят неповторимата миризма на този човек.

Някои описват, че усещат цигарен пушек в случаи, когато въпросният обичан човек и бил пушач приживе, както и мириса на избрани храни, които покойниците са обичали да ядат най-вече.

Сънувате ги

Макар че сигурно бихте могли да намерите пояснение за какво сънувате другари или членове на фамилията, които сте изгубили, мнозина настояват, че тези сънища в действителност са визити от оттатък.

Някои считат, че околните ви вършат опит да се свържат, до момента в който спите. Те могат просто да се появят и по-късно да изчезнат.

Други обаче настояват, че техни другари и членове на фамилията са се опитвали да предават утешителни известия по време на сън, изключително че се оправят добре.

Предмети, на които попадате

Обекти, които изникват пред вас, макар че са оставени другаде, са измежду знаците, считани за много ясни. Мнозина споделят за мистериозно преместени предмети като картини или бижута, които са изключително значими, и са уверени, че това събитие е метод да ви бъде показано, че умрелите към момента са с вас.

В откровенията си хората постоянно загатват, че са оставяли даден предмет на несъмнено място, само че по някакъв метод той се е преместил.

Усещате ги наоколо

Вероятно най-често срещаният симптом е чувството, че починалите ви близки са край вас.

Въпреки че това може да ви се коства минимум осезаемо, в действителност това е единственият симптом, който убеждава множеството скептици. Това възприятие може да бъде нещо дребно като промянето на силата в стаята. Може да бъде мъчно за разказване, само че просто може би знаете или улавяте, че индивидът е с вас.

Усещането може да придобие физически измерения, в случай че забележите някаква смяна до вас в леглото или върху дивана.

Идеално синхронизиране на музиката

Когато обичана ария или такава, която е от голяма важност за връзката ви, се появи тъкмо в подобаващия миг, това може да е знак, че обичаният от вас евентуално е наоколо.

Много хора оповестяват, че са чували избрани песни още веднъж и още веднъж на разнообразни места, където отиват. Те поясняват това като напомняния, че индивидът към момента е до тях.

Докато някои биха определили обстановката като съвпадане, мнозина означават, че тези песни се появяват сега, когато са почнали да мислят за индивида, който са изгубили.

Необичайна електрическа интензивност

Макар и да звучи като нещо от филм, мнозина споделят за странни прояви под разнообразни форми като вибриране на светлина или тв приемник, ненадейно включен апарат или електронно устройство, което по необяснима причина стартира да издава звуков сигнал или звук. Някои даже споделят за телефонни позвънявания без никой да е от ​​другия завършек на линията. Подобна странна интензивност на електрическите устройства доста постоянно се свързва с умряли близки.

Изскачащи обичани номера

За един от методите, по който околните споделят с нас оттатък, се счита потреблението на цифри.

Хората споделят, че ненадейно стартират да виждат на всички места доста значими или смислени цифри – по часовници, телевизия или в книги. Значението на тези цифри може да се отнася до значими дати, възраст или даже обичани цифри.

Някои настояват, че увеличената периодичност, с която даден номер се появява, е съвпадане, само че други считат, че е натоварена със значение.

Чувство на допиране

Може да е извънредно, само че възприятието, че сте допрени, а сте сами, се счита за огромен знак, че умрял непосредствен може да е до вас.

Възможни са разнообразни способи, по които покойникът да се опита да ви допре: с целувка, погалване на косата или даже с потупване по гърба или ръката. Този знак постоянно е придружен с чувството, че някой е наоколо.

Когато силата на стаята се промени и ненадейно се почувствате допрени, мнозина имат вяра, че това е зарадия починалия другар или член на фамилията, който се обръща към вас.

Животни в природата

Мнозина имат вяра, че обичан човек може да се изяви под формата на друго създание - да вземем за пример животно.

Пеперуда, птица или друго създание може по някаква причина да притегли вниманието ви. Това може да е просто тъй като нещо в него ви се коства познато.

Преживявания, свързани животни, нормално плашливи, които се доближават към вас, или даже допират хора, са мощни признаци, че умряли близки се пробват да открият контакт.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР