Смъртта на кралицата успя да събере заедно Хари и Уилям,

...
Смъртта на кралицата успя да събере заедно Хари и Уилям,
Коментари Харесай

Смъртта на Елизабет неочаквано събра Уилям и Хари

Смъртта на кралицата съумя да събере дружно Хари и Уилям, които се срещнаха с хилядите хора, които бяха съпричастни с тъгата им. Преди седмица това изглеждаше немислимо, само че тъгата ги сплоти още веднъж. Преди това двамата братя нямаха никакво желание да се срещат, само че ориста отреди това да се случи.

Да напомним, че след известията за влошеното здраве на кралицата, двамата поотделно потеглиха към Балморал, само че Хари дойде по-късно и закъсня прекалено много.

 Хари и Уилям дружно

Когато се случи тежка загуба, има възможност фамилията да се разпадне и старите разногласия да се завърнат с нова мощ. Но има вяра загубата на непосредствен и важен човек да сдобри хората, които са се скарали, да ги събере още веднъж и да изглади несъгласията посред им.

 Хари и Уилям дружно

Дали обаче протичащото се на фотосите не бе единствено шоу пред публиката? Или в действителност беше някакъв знак, че нещата ще се трансформират в позитивна посока?

На Уилям и Хари не им е за първи път да се сблъскат със гибелта на обичан човек. Тяхната майка Даяна също си отиде, освен това ненадейно.

Кралски източници настояват, че принц Уилям е отправил покана към принц Хари и брачната половинка му Меган, с цел да отидат на тази спонтанна разходка. 

 Хари и Уилям дружно

Уилям може да наследи трона и той е наясно какво му следва по-нататък. Неговата роля е доста по-важна от тази на брат му.

В момента Уилям се води принцът на Уелс, а единствено ден преди този момент тази роля се падаше по право на татко му. Когато Чарлз Трети беше публично разгласен за крал в Съвета по присъединението в събота, Уилям стоеше твърдо зад новия монарх.

 Хари и Уилям дружно

Най-вероятно кралят и брачната половинка му Камила, в този момент към този момент в ролята на кралицата-консорт, с Уилям и Катрин ще бъдат главната група, съвсем обособена единица, в сърцето на монархията. Тази четворка постоянно се появяваше дружно, когато Чарлз заместваше майка си.

Принц Хари и Меган са на прекомерно друг път, те живеят в Калифорния и вземат участие м медийни инициативи и благотворителни организации. Интересът към тях е огромен, само че не постоянно е позитивен. Затова следва да забележим по какъв начин ще се развият събитията по-нататък.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР