Смъртта на близък роднина е огромен шок за всеки. Често хората

...
Смъртта на близък роднина е огромен шок за всеки.
Често хората
Коментари Харесай

Защо сънуваме починали близки? Отговорът изненадва:

Смъртта на непосредствен родственик е голям потрес за всеки.

Често хората сънуват мъртви близки и такива сънища плашат мнозина. Повечето се опасяват, че покойникът идва при тях и го вика в света на мъртвите. Не е наложителна появяването на умряли родственици да значи нещо неприятно. В този случай би трябвало да се вземат поради доста елементи и да бъдат прегледани поотделно. Ето някои от най-честите разновидности:

Сънувате умрелия, като че ли е жив

Ако насън прекарвате време с умрелия си родственик, като че ли той към момента е жив, този сън не носи нищо неприятно за човек. По този метод обаче покойникът желае да подсети за себе си, тъй като му се коства, че го забравяте. За да го успокоите, посетете гроба му  – би трябвало да го почистите, в случай че не сте го правили дълго време. По време на визитата си носете цветя със себе си и ги оставете на гробището.

Сънувате покойника, само че знаете, че към този момент не е сред живите

Обърнете внимание на детайлите на съня. Какво направихте вие? Какво направи? Може би си спомняте или сте хванали с окото си някакво малко нещо или предмет. В този случай умрелият родственик желае да ви предизвести за идна заплаха.

Той ви мисли единствено положителното и желае да ви защищити от това, което може да се случи. За да разберете защо предизвестява вашия непосредствен, би трябвало да погледнете детайлите в съня си. Например, карали сте кола с умрелия, което значи, че би трябвало да сте по-внимателни по пътищата.

В някои случаи роднините могат да ви покажат верния излаз от обстановка, която ви тормози. Това не става непосредствено, а посредством знаци. Така човек се пробва да ви помогне и да ви поведе по верния път.

Починалият желае нещо от вас

Такива сънища постоянно се сънуват от най-близките родственици на умрелия. Ако той ви изиска нещо, тогава би трябвало да отидете на гроба и да го донесете. Често могат да загатват персоналните си неща, само че от време на време се случва и той да има потребност от нещо, което не съществува. В този случай си коства да донесете цветя и сладки на гробището.

По-добре е да извършите всевъзможни други претенции на умрелия и не става въпрос единствено за тези неща, които той желае за себе си. Той може да ви помоли да отидете на черква или да купите нещо за къщата. Всичко това би трябвало да се съблюдава прецизно.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР