Смъртта на бебе e обявена за убийство от съдебна медицинска

...
Смъртта на бебе e обявена за убийство от съдебна медицинска
Коментари Харесай

Лекари чупят врата на бебе при раждането му, не казват причината за смъртта на родителите

Смъртта на бебе e оповестена за ликвидиране от правосъдна здравна работа в американския щат Джорджия.

Родителите на детето - Джесика Рос и Тревеон Тейлър, съдят болница, за която настояват, че не са им споделили, че вратът на сина им е бил строшен по време на раждането му предходната година.

''Изплаках океани от сълзи за тебе'', сподели Мария

Според съдебномедицинското следствие гибелта на бебето е породена от човешко деяние, се споделя в изказване, споделено от юриста на двойката. От болничното заведение отхвърлят осъществяването на нарушавания.

Тейлър упреква лекаря, израждал бебето, и болничното заведение, че са ги излъгали и не са им разрешили да видят сина си, споделя Би Би Си.

Медицинският център в Джорджия, в който става случаят

„ Ние просто желаеме правдивост за детето си. Излъгаха ни, не ни разрешиха да го докоснем “, разяснява той на конференция в сряда.

Марджъри Ригби от Англия съвсем през целия си живот търси какво се е случило с мъртородената ѝ щерка

Джесика Рос постъпва в медицинския център през юли предходната година с упованието да има крепко бебе. То обаче засяда в родовия ѝ канал най-вероятно заради раменната дистокия, при която раменете на детето остават блокирани зад срамните кости.

Стъпките за справяне със положението включват дейности от страна на лекарите, а при неотложност - цезарово сечение. Г-жа Рос твърди, че е поискала бебето ѝ да бъде извадено с интервенция, само че такава ѝ е било отказана и тя е трябвало да чака три часа, без да роди бебето си.

По думите на родителите - доктор Трейси Сейнт Джулиан е приложила несъразмерна мощ върху бебето в родовия канал, до момента в който се пробва да го издърпва, при което вратът му е бил строшен. След това то е извадено посредством незабавно цезарово сечение.

„ Нито един благонадежден, нито един рационален и способен акушер-гинеколог не би подхванал тази стъпка “, разяснява авокатът на фамилията.

Ето и историята на Мелиса Хаймит

Би Би Си се свързва с болничното заведение за коментар. В изказване през август медицинският център отхвърля обвиняванията и споделя, че „ трагичната гибел на бебето е настъпила преди раждането му “.

Семейството упреква болничното заведение, че не им е показала същинската причина за гибелта на детето им.

Персоналът насърчил двойката да кремира бебето без аутопсия.

Съдебната здравна работа е била известена за случая едвам откакто траурен дом се е свързал с нейни представители. След това казусът е предаден на полицията.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР