Смъртта на Алексей Навални разтърси целия свят, но постигна и

...
Смъртта на Алексей Навални разтърси целия свят, но постигна и
Коментари Харесай

Юлия Навалная - острието на НАТО срещу Русия или троянския кон на Москва?

Смъртта на Алексей Навални раздруса целия свят, само че реализира и друга цел - трансформира брачната половинка му в новата " Юлия Тимошенко ". Бившата украинска премиерка, която беше икона за доста от православните водачи, към този момент не е фактор в обществото. Юлия Навалная обаче се трансформира в знак - и е въпрос на време, преди да се разбере - оръжие на Запада или троянски кон на Москва ще бъде?

 

Кончината на Навални я завари в Мюнхен, като се допуска, че тя ще бъде поканена на срещи в Брюксел, Киев и даже Вашингтон. Но Юлия Навалная има избор - да се трансформира в новото острие на Запада, което да продължи да дискредитира Путин пред останалия свят, или да стане троянския кон на Русия - използвана от Москва за задачите на новия - остарял водач.

 

Мнозина се притесняват, че Юлия  ще бъде сполетяна от ориста на брачна половинка си или на Борис Немцов. Или тази на съветските шпиони в Лондон, убити с " Новичок ". Самата тя се пробва да бъде мощна в една доста тежка обстановка за нея и за фамилията й. Но ще й стигнат ли силите да се изправи против Путин в тази неравна битка?

 

Анализаторите преглеждат Юлия Навалная като маша на Вашингтон, с която да раздруса обществото в Русия. Но не е за подценяване и фактът, че  съветското общество продължава да вижда Путин като избавител в тази война, а не като зложелател. И до момента в който това не се промени, не е доста евентуално той да бъде изхвърлен от Кремъл.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР