Смъртта на 36-годишен българин в Брюксел продължава да тъне в

...
Смъртта на 36-годишен българин в Брюксел продължава да тъне в
Коментари Харесай

Случаят със смъртта на българина в Брюксел се заплита

Смъртта на 36-годишен българин в Брюксел продължава да тъне в тайнственост. Единственото, което знаят роднините е, че Искрен Йорданов се е самоубил и тялото е открито в гаража на китайското посолство в белгийската столица.
В ефира на NOVA околните му описа какво още са разбрали за гибелта на Искрен, като показаха, че той се е оплакал от "страхотен проблем с някакви пакистанци ".
"Последното което сподели е, че има страховит проблем и не знае дали ще се оправи, дали ще може да се прибере ", описа майката Елка Йорданова.
Семейството му не има вяра на формалната версия, че Искрен се е самоубил. 36-годишният мъж живеел в Германия, само че отишъл на посетители на негова позната в Брюксел.
"Приятелка го е извикала в Брюксел. Успяхме да влезем в профила му в месинджър, откъдето знаем, че тя го е извикала. Казала му е, че е без пари, че е на улицата, че краткотрайно е при братовчедка, само че би трябвало да се махне. Той й предлага тя да отиде в Германия, само че тя му дава отговор, че няма пари за билет и той би трябвало да я вземе ", споделя майката.
В последния диалог с майка си той споделил единствено, че има проблеми с някакви пакистанци.
"Беше доста обезпокоен ", споделя Елка Йорданова. Оттогава фамилията губи връзка с него. След няколко дни научават трагичната новина.
"Първо споделя, че не го е викала (приятелката). След това споделя, че са се скарали и са се разделили. След това споделя, че не са се карали. Тя (приятелката) сподели, че го е оставила на гарата, с цел да си чака рейса. Не дава никаква информация, единствено повтаря, че не знае ", показва Елка Йорданова.
На 20 септември от русенската полиция се свързали с брата на Искрен, с цел да го уведомят за самоубийство. От дирекцията на полицията в Русе обявиха за NOVA, че нямат повече информация по случая. Трябвало единствено да уведомят роднините за трагичната кончина.
От Външното ни министерство оповестиха, че посолството ни в Белгия работи по случая още от момента, в който е бил получен сигналът. Установен е контакт с локалните управляващи, отправено е питане към белгийската полиция за приемане на повече информация и изясняване на събитията към гибелта му.
Към момента консулството ни в Брюксел чака информация от белгийските управляващи по случая.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР