Смъртоносно нападение в Израел. Въоръжен палестинец откри огън на претъпкана

...
Смъртоносно нападение в Израел. Въоръжен палестинец откри огън на претъпкана
Коментари Харесай

Въоръжен палестинец рани трима души в Тел Авив, преди да бъде убит

Смъртоносно нахлуване в Израел. Въоръжен палестинец откри огън на препълнена улица в центъра на Тел Авив късно в четвъртък, ранявайки трима души, преди да бъде убит и погубен, оповестиха израелските управляващи.
Един терорист дойде и стреля по трима души, които вечеряха на открито. Той ги рани и избяга от мястото на случая. Докато бягал, двама служители на реда, които били там, го умъртвили на място. Направихме всичко допустимо, с цел да открием другите терористи, и към момента продължаваме да ги търсим.
Ами Ешед, шеф на районната полиция в Тел Авив

Спасителната работа заяви, че един от ранените е в сериозно положение, а управляващите потвърдиха, че силите за сигурност в региона бързо са умъртвили стрелеца. Стрелбата в Тел Авив е станала на улица " Дизенгоф " - известна улица с доста магазини и заведения за хранене.
Чух няколко изстрела, облякох си униформата и незабавно се обадих на израелската работа за незабавна помощ. Те към този момент знаеха за обстановката и изпратиха коли за спешна помощ. Погрижих се като оказах първа здравна помощ, която мога да окажа. Наоколо имаше служители на реда, които търсеха терористи.
Ли Бан Ари, доктор

Градът беше изпълнен с хора в четвъртък вечерта, при започване на израелския уикенд, и в миг, когато в града се организираха антиправителствени митинги. Стрелбата е станала часове откакто при израелска военна офанзива бяха убити трима палестински бойци в окупирания Западен бряг.

Инцидентите бяха последните прояви на принуждение в продължаващата към този момент година вълна от израелско-палестински конфликти, която не демонстрира признаци на закъснение.

Премиерът Бенямин Нетаняху, който беше в Рим, съобщи, че държавното управление работи за " подсилване на силите за сигурност и полицията, които се борят с терористите тази нощ и всяка нощ ".
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР