Смъртният акт на Ангел Христов (част от престъпната група Братя

...
Смъртният акт на Ангел Христов (част от престъпната група Братя
Коментари Харесай

bTV: Ангел Христов e починал в частна болница в Дупница

Смъртният акт на Ангел Христов (част от незаконната група " Братя Галеви " ) е публикуван въз основата на удостоверение, направено в частната болница " Св. Иван Рилски " в Дупница.

Това демонстрира инспекция на bTV, които цитират служителка, издала формалния документ за гибелта на така наречен " брат Галев ".

Според информацията на малкия екран - самоличността на Христов е удостоверена с невалидната му остаряла персонална карта, която е изтекла още през 2018 година

Болницата се намира на към 10 км от село Ресилово, където се допуска, че Христов е получил инфаркт. В първичните известия за гибелта му се твърдеше, че тя е настъпила в дома му, който е на територията на община Сапарева баня. Смъртният акт обаче е от длъжностно лице към община Дупница.

Все още се чака резултат от назначената съдебно-медицинска експертиза, която би трябвало да откри по кое време и от какво е умрял мъжът.

Христов беше разгласен за интернационално търсене, откакто през 2012 година избяга дружно с колегата си Пламен Галев след влезнала в действие неоправдателна присъда за образуване на незаконна група за рекет и изнудване.

До този миг Министерство на вътрешните работи не може да откри по какъв начин е допустимо търсеният нарушител да се прибере в България, като вътрешният министър Иван Демерджиев даже стартира версия Христов да е вкаран в страната след гибелта си.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР