Смъртните случаи от астма са се увеличили с една четвърт,

...
Смъртните случаи от астма са се увеличили с една четвърт,
Коментари Харесай

Смъртните случаи от астматични пристъпи скочиха с 25%, откакто торите дойдоха на власт, докато NHS се борят да се справят

Смъртните случаи от астма са се нараснали с една четвърт, защото NHS с непълен личен състав се бори да помогне на хората да поддържат положението си, откри отчет.

Смъртните случаи от астматични пристъпи са се нараснали с 27%, откогато торите пристигнаха на власт, откакто от 2015 година насам броят на смъртните случаи доближи към 1500 годишно. Изследванията демонстрират, че към две трети от смъртните случаи от астма са предотвратими, като главен рисков фактор е скорошно приемане в болница по неотложност, само че без следващи грижи.

Astma + Lung UK разгласява отчет, в който се твърди, че 5,4 милиона британци живеят с изискването „ се провалят “. Около 82% от пациентите не получават среща с персонален доктор или астматична здравна сестра в границите на целесъобразните 48 часа след незабавно приемане - когато са най-застрашени от нов сериозен припадък. Около 40% от пациентите, които са попаднали в болница, не са били проследявани в границите на 28 дни.

Сара Макфадиен, началник...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР