Смартфоните стават все по-модерни, като включват нови и нови функции,

...
Смартфоните стават все по-модерни, като включват нови и нови функции,
Коментари Харесай

iPhone X или Note 8? А какво ще кажете за новия японски модел за едва $88

Смартфоните стават все по-модерни, като включват нови и нови функционалности, като отключване с лицево или ирисово различаване, да вземем за пример. Една японска компания обаче желае да се дистанцира от тази наклонност, като пуска нов базов телефон, който включва единствено няколко функционалности и се продава за под 100 $.

Става въпрос за производителя FutureModel, който показа модела си NichePhone-S. Потребителите биха могли да го употребяват единствено за няколко неща - за осъществяване на диалози, за изпращане на текстове известия и слушане на музика, написа Business Insider, базирайки се на платформата Ebgadget Japan.

Дизайнът на смарт телефона е минималистичен и съчетава странна композиция сред съвременен леко закривен екран и клавиатура на калкулатор. Като размер той е малко по-голям от кредитна карта.

 Снимка 322267
Източник:

Според информацията устройството работи с операционна система Android 4.2, като тази версия беше пусната през 2012 година. Тъй като не разполага с доста функционалности наподобява малко необичайно, че изобщо му би трябвало операционна система.

Все отново би трябвало да се добави, че NichePhone-S ще разрешава записването на гласови бележки, както и ще работи с Blotooth слушалки.

Въпреки че цената му е много добра - 88 $, едва ли някой отвън Япония би могъл да се снабди елементарно с модела, защото към този момент проектите на производителя са той да се продава единствено там.

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР