Смартфоните на OUKITEL се много харесвани от потребителите заради мощните

...
Смартфоните на OUKITEL се много харесвани от потребителите заради мощните
Коментари Харесай

Вижте как OUKITEL WP1 преминава 8 хард теста за водоустойчивост

Смартфоните на OUKITEL се доста харесвани от потребителите поради мощните акумулатори, осигуряващи дълга самостоятелна работа. Но откогато компанията стартира да създава смарт телефони с тройна отбрана против неподходящите външни условия, почитателите неотложно се усилиха. Представеният неотдавна модел WP1 освен има 5000 mAh батерия, само че е и доста добре предпазен от прахуляк, вода, трептения и рухване. Но като всеки нов смарт телефон на OUKITEL, той надали ще бъде добре признат без съществени проби и тествания. Ето за какво, експертите на компанията направиха доста проби, като го заливаха и поставяха в най-различни течности, употребявани в всекидневието.



WP1 бе поставян в няколко разнообразни течности, употребявани в всекидневието. Това са зехтин, соев сос, оцет, вино, Pepsi Cola, мляко, кафе, почистващи препарати. WP1 оцеля при всички хард проби и продължава да работи без никакви проблеми. Смартфонът WP1 има отбрана от клас IP68 и може да устоя 30 минути във вода на дълбочина до 1,5 метра.

Освен поради положителната водоустойчивост, WP е предстоящ и поради своя добър хардуер. Телефонът има 5,5-инчов екран и е комфортен за носене и прилагане. Телефонът се базира на системата-върху-чипа MediaTek MT6763 с 8х процесорни ядра с тактова периодичност 2,0 GHz. Налични са 4 GB оперативна памет, а зареждането се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 5000 mAh с бързо 9V/2A зареждане. Поддържа се и 10 W безжично зареждане. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 8.1 Oreo. Харесва ли ви комбинацията от мощна батерия и водоустойчивост?
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР