Смартфоните на месец юни от Vivacom са Samsung Galaxy S22

...
Смартфоните на месец юни от Vivacom са Samsung Galaxy S22
Коментари Харесай

Смартфоните на Vivacom за юни са Samsung Galaxy S22 и Samsung Galaxy S22 Ultra -

Смартфоните на месец юни от Vivacom са Samsung Galaxy S22 и Samsung Galaxy S22 Ultra. Това са два от най-хубавите модели на пазара сега, които се отличават с изключителни камери с доста положителни благоприятни условия за нощна снимка, висока продуктивност, богата функционалност и поддържат 5G. В добавка към тях клиентите на оператора ще получат протектор и калъф.

И двата флагамана поддържат мобилни връзки от пето потомство и са изцяло съвместими с 5G мрежата на Vivacom, която е най-бързата в България въз основата на разбор на Ookla® на Speedtest Intelligence®. Тя е и най-голямата в страната с покритие в над 530 обитаеми места и курорти.

Samsung Galaxy S22

Това е грациозен смарт телефон с 6,1-инчов Dynamic AMOLED 2X екран, чието съответствие към корпуса е 87,4%, а резолюцията - 1080 x 2340 px. Честотата на освежаване на екрана е 120Hz за супер гладко скролване. Устройството е предпазено от Corning Gorilla Glass Victus+ покритие, извънредно за серията, което го прави извънредно резистентен. Телефонът има тройна съществена камера с един 50 MP главен датчик, един 10 MP телефото датчик и един 12 MP ултраширокоъгълен датчик. Сред нововъведенията в камерата е Adaptive pixel технологията, която употребява специфична композиция при снимане, с цел да подсигурява фрагменти със супер резолюция. Селфи камерата е 10 MP, а софтуерните усъвършенствания обезпечават невероятни селфита.

Смартфонът се предлага с 8-ядрен Exynos 2200 (4 nm) процесор, който е първият подобен в Galaxy устройство. Батерията му е с потенциал 3700 mAh и поддържа 25W бързо зареждане. Телефонът разполага също и с Bixby асистенти Samsung DeX технология, с помощта на която потребителите могат да употребяват смарт телефона като компютър, свързвайки го с тв приемник или екран. В рамките на акцията Samsung Galaxy S22 се предлага на цена от 41.98 лева месечно при 36-месечен лизинг, в композиция с 2-годишен контракт за мобилен проект Unlimited 150.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra е впечатляващ флагман със 108-мегапикселова съществена камера, позволяваща най-ярката нощна снимка, с помощта на уголемения размер на датчика. Камерата на смарт телефона е четворна и разполага също с два 10 MP телефото датчика и един 12 MP ултраширокоъгълен датчик. Камерите разполагат и с спомагателни функционалности, които обезпечават плавни и фокусирани видеа с професионално качество, измежду които Super HDR, Super Steady и Auto Framing.. Селфи камерата е 40 MP и с опцията за AI Matting създавате зашеметяващи портрети. Дисплеят на модела е 6,8-инчов Dynamic AMOLED 2X с резолюция 1440 x 3088 px, 120Hz периодичност на освежаване и 90,2% съответствие към тялото, с цел да се потопите напълно в ярки и живи цветове.
Моделът също се предлага с 8-ядрен Exynos 2200 (4 nm) процесор. Батерията му е 5000 mAh и поддържа 45W бързо зареждане. Наличен е и асистентът Bixby, както и Samsung DeX. Samsung Galaxy S22 Ultra се предлага на цена от 62.98 лева месечно при 36-месечен лизинг, в композиция с 2-годишен контракт за мобилен проект Unlimited 150.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР