Смартфоните на Blackview са известни със своята здравина и устойчивост(снимка:

...
Смартфоните на Blackview са известни със своята здравина и устойчивост(снимка:
Коментари Харесай

АСБИС стана ексклузивен дистрибутор на Blackview за България


Смартфоните на Blackview са известни със своята издръжливост и резистентност
(снимка: Blackview)

Дистрибуторът АСБИС България добави в портфолиото си продуктите на китайския бранд за мобилни технологии BlackView. Гамата на производителя включва новаторски и здрави устройства, проектирани да устоят на рискови условия.

През годините Blackview се утвърди в сегмента на удароустойчивите смарт телефони. Същевременно компанията разшири продуктовото си портфолио със смарт часовници, слушалки, таблети и преносими компютри. Нейните устройства са предопределени за фенове на дейния метод на живот, авантюристи и експерти, работещи в сложни условия.

Мобилните джаджи на BlackView се отличават с устойчивост и резистентност на вода, прахуляк, удари и рискови температури, което ги прави подобаващи за потребление във всевъзможни условия.

Blackview има лична фабрика от 8500 квадратни метра, основана в Китай. Всички артикули се подлагат на строги стандарти и процеси на тестване, с цел да се подсигурява потребителското преживяване, подчертаха от АСБИС.

В последните години Blackview разшири доста портфолиото си
(снимка: Blackview)

Продажбите на Blackview нарастват устойчиво в последните години, с минимум 20%. Компанията разшири пазарното си наличие и все още нейните артикули са показани в над 80 страни и райони по света.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР