Смартфоните iPhone обикновено имат два бутона отстрани - един за

...
Смартфоните iPhone обикновено имат два бутона отстрани - един за
Коментари Харесай

iPhone 12 има тайна

Смартфоните iPhone нормално имат два бутона в профил - един за надзор на силата на звука и един за рестартиране. Новият iPhone обаче има и трети, " скришен " бутон, написа БГНЕС.
Тайната е в новата версия на операционната система IOS - 14-тата версия на този програмен продукт предлага няколко усъвършенствания, като да вземем за пример нареждане на приложения в тематични папки, смаляване на лентата, която демонстрира входящо повикване и така нататък Така, единствено с допиране на гърба на iPhone 12, можете да извършите редица други неща. Това е тъкмо тази функционалност, която софтуерните списания назовават " прикрит " или " скришен " бутон, който задейства и изключва неща от менюто с настройки. Целта е потребителите да имат още по-голям надзор върху своето устройство и да могат да го управляват по спомагателен метод.
 От през днешния ден стартират предварителните поръчки на iPhone 12 и iPhone 12 Pro във VIVACOM От през днешния ден стартират предварителните поръчки на iPhone 12 и iPhone 12 Pro във VIVACOM
От през днешния ден VIVACOM стартира да приема предварителни поръчки за новите смарт телефони iPhone 12 и iPhone 12 Pro в онлайн магазина си www.vivacom....
Функцията ще улесни влизането в менюто, активирането на SIRI, скрийншота и няколко други постоянно срещани команди. Експерти оповестяват, че с изключение на Apple, Гугъл също работи и по сходна функционалност в своята операционна система Android.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР