Смартфонът Xiaomi Redmi Note 5 Pro бе официално представен в

...
Смартфонът Xiaomi Redmi Note 5 Pro бе официално представен в
Коментари Харесай

Xiaomi Redmi Note 5 Pro получи новия MIUI 9 с поддръжката на Face Unlock

Смартфонът Xiaomi Redmi Note 5 Pro бе публично показан в Индия. По време на анонса китайската корпорация разгласи, че устройството ще се продава с авансово конфигурираната фирмена среда MIUI 9, само че се оказа че тя не разполага с технологията за различаване на лицата.
Технологията на Xiaomi за отключване на смарт телефона доста наподобява на Face Unlock на iPhone X, само че употребява само софтуерни способи. Именно за тази цел е сложена предната камера с резолюция 20 мегапиксела.



Xiaomi даде обещание, че ъпдейтът с Face Unlock ще излезе през месец март, т.е., няколко седмици след началото на продажбите. Но първите купувачи, взели в ръце новия смарт телефон оповестиха, че още при първото включване смарт телефонът предлага инсталирането на новия фърмуер MIUI 9 версия 9.2.4 .



MIUI 9.2.4 за Xiaomi Redmi Note 5 Pro освен прибавя поддръжката на Face Unlock, само че и усъвършенства системата, с което осезателно покачва скоростта на работа на смарт телефона. Благодарение на новата технология за сканиране на лицето, притежателите на този телефон могат да го отключват и да пазят своите данни посредством лицето си.



Неотдавна се появи публична информация, че Redmi Note 5 Pro , както и класическия модел на този телефон, поддържа технология за бързо зареждане.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР