Смартфонът Xiaomi Mi A2 Lite и овлажнителят за въздух Xiaomi

...
Смартфонът Xiaomi Mi A2 Lite и овлажнителят за въздух Xiaomi
Коментари Харесай

Два смарт продукта на Xiaomi на намалени цени в Tomtop

Смартфонът Xiaomi Mi A2 Lite и овлажнителят за въздух Xiaomi Smartmi Pure Evaporative Humidifier 2 могат да са от изгода за всеки консуматор

Xiaomi Mi A2 Lite е устройство с огромен екран, мощен хардуер и операционна система AndroidOne

Китайският бранд Xiaomi е един от най-популярните на пазара за потребителска електроника, в частност смарт телефоните и носимите устройства. Но компанията жъне триумфи и с други артикули – да вземем за пример, за поддържане на по-хигиенична и здравословна домашна среда.

Ще ви представим две устройства на Xaiomi с всички присъщи белези на марката и в същото време на налични цени, предлагани сега в онлайн магазина Tomtop . Това са смарт телефонът Mi A2 Lite и овлажнителят за въздух Humidifier 2.

За по-малко от 150 евро е налична за поръчки световна версия на  Xiaomi Mi A2 Lite – смартфон с осемядрен процесор Snapdragon 625, работещ на тактова периодичност до 2GHz, и огромен 5,84-инчов безрамков екран, изрязан в горната част, със съответствие на страните 19:9 и резолюция FHD+ 2280×1080 пиксела. В модела са вградени 4GB оперативна памет, 32GB флаш-базирана непрекъсната памет и батерия 4000 мАч.

Глобална версия на Xiaomi Mi A1 Lite се предлага единствено за 149,3 евро

4G смарт телефонът работи под ръководство на операционна система AnroidOne и предлага достъп до всички известни услуги на Гугъл. Основната камера е двойна – с резолюция 12MP+5MP и AI функционалност за по-красиви фотоси, а предната камера е 2MP. Сигурността е обезпечена от скенер на пръстов отпечатък и лицево различаване. Xiaomi Mi A2 Lite  е наличен за поръчки сега на цена от 149,93 евро (37% намаление) в комплект със захранващ адаптер, USB кабел, игла за механизма на сим картите и управление за потребителя.

Xiaomi Smartmi Pure Evaporative Humidifier 2 освежава въздуха в пространствата през лятото и зимата

Вторият артикул, предлаган на цена под 116 евро, е стилният овлажнител за въздуха Xiaomi Smartmi Pure Evaporative Humidifier 2. Това смарт устройство за дома, управляемо с мобилно приложение, овлажнява и опреснява въздуха в пространствата през лятото и зимата, като по този начин спомага за понижаване на инфекциите по кожата, поддържайки я здрава и влажна.

Xiaomi Smartmi Pure Evaporative Humidifier 2 е планиран за оптимално лесна приложимост

Устройството ароматизира пространствата посредством прибавяне на парфюм или етерично масло в пулверизатора. Антибактериалните съставки на фюзелажните материали държат настрани бактериите. Водата се прибавя в овлажнителя един път на 16 часа. Уредът е подобаващ за потребление с изключение на в дома, само че и в салони за хубост, SPA и йога, както и за офиси. Цената на Xiaomi Smartmi Pure Evaporative Humidifier 2 сега е 115,53 евро (35% намаление).
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР