Смартфонът Xiaomi Mi 8 все още не се продава и

...
Смартфонът Xiaomi Mi 8 все още не се продава и
Коментари Харесай

Xiaomi Mi 8 демонстрира много дълга автономна работа

Смартфонът Xiaomi Mi 8 към момента не се продава и към този момент няма подробни данни за това устройство. Но през днешния ден създателят на Xiaomi Лей Джун показа къса информация за новия смарт телефон, който се чака да е доста забавен.
Генералният шеф на Xiaomi разгласява в обществената мрежа Weibo скрийншотове от своя Mi 8, който употребява към този момент две седмици. Той заяви, какъв брой е действителното време на самостоятелна работа. Въпрос, който вълнува всички. Смартфонът на генералния шеф с едно зареждане е работил в продължение на 10 часа, 44 минути и 57 секунди. След всичко това, акумулаторната батерия е останала с 18% заряд. Това е в действителност доста добър резултат.



Лей Джун сподели, че през това време доста интензивно е употребявал Wi-Fi и 4G, а дисплеят на Xiaomi Mi 8 е бил съвсем непрестанно задействан, тъй като е трябвало да чете многото изпратени известия от WeChat, да дава отговор на електронни писма и други. Тоест, при приблизително натоварване, Xiaomi Mi 8 може да работи две денонощия с едно зареждане. Батерията на този смарт телефон е общоприета и не е от моделите с повишен потенциал.



Да си напомним, че Xiaomi Mi 8 се базира на 8-ядрения процесор Qualcomm Snapdragon 845 и има акумулаторна батерия с потенциал 3400 mAh. Поддържа се технологията за бързо зареждане Quick Charge 4.0+.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР