Смартфонът се предлага с абонаментните планове на Yettel на цени

...
Смартфонът се предлага с абонаментните планове на Yettel на цени
Коментари Харесай

Yettel започва официалните продажби на новия Samsung Galaxy A53 5G

Смартфонът се предлага с абонаментните проекти на Yettel на цени от 27.99 лева месечно на лизинг и 509.99 лева в брой с Тотал Макс 39.99

От през днешния ден в Yettel стартират продажбите на показания неотдавна съвременен, функционален и резистентен Samsung Galaxy A53 5G. Смартфонът, предлага на потребителите цялостен пакет от най-новите нововъведения на Galaxy и изцяло мобилно преживяване на преференциална цена. От 01.04. до 17.04. всеки клиент, закупил телефона, ще го получи в комплект със слушалките Samsung Galaxy Buds Live.

Samsung Galaxy A53 5G идва с чисто нов процесор Exynos 1280, комбиниран с присъщата AI камера на Galaxy, просторен 6,5 “ Super AMOLED екран за безпрепятствено скролване с 120 Hz освежаване и батерия с потенциал от 5,000 mAh, задоволителни за два дни умерено потребление на апарата.

Galaxy A53 5G поддържа работа в 5G мрежата на Yettel и има високо равнище на отбрана, екосъобразен моден дизайн с тъничък корпус и усъвършенствани благоприятни условия за съгласуваност. Новият уред от Galaxy A серията се отличава с непрекъснати ъпдейти на One UI и Android OS и актуализации на сигурността, с цел да подсигуряват ненадминато мобилно преживяване.

Чисто новият 5nm процесор и камерата, включваща 64-мегапикселов главен, допълнен от 12-мегапикселов ултра необятен датчик и два 5-мегапикселови модула за макро фотоси и премерване на дълбочината, и основаване на фрагменти с боке резултат, карат всяко изображение да наподобява ужасно – даже при едва осветяване. Подобреният нощен режим автоматизирано синтезира до 12 изображения едновременно, тъй че нощните фотоси наподобяват ярки, с по-малко звук.

Samsung Galaxy A53 5G се предлага с абонаментните проекти на Yettel на цени от 27.99 лева месечно на лизинг и 509.99 лева в брой с Тотал Макс 59.99 и двугодишен контракт. Абонаментните проекти Тотал Mакс обезпечават оптимално цифрово преживяване и достъп до първокласната мрежа на Yettel, сертифицирана с четири следващи оценки за качество Best in Test от самостоятелната организация umlaut. Те оферират безкрайно количество включени мегабайти, неограничени минути към всички национални мрежи и в роуминг в зона Европейски Съюз, както и достъп до голям брой спомагателни услуги.

Освен атрактивни оферти за настоящи смарт телефони и устройства, към тях Yettel обезпечава и безвъзмездна доставка в границите на България на всички поръчки в онлайн магазина.

Повече информация за всички налични устройства и настоящи предложения можете да откриете на уеб страницата на оператора.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР